Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mit vártok az ilyen 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit vártok az ilyen 2 szavas válaszoktól társkeresőn?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőkön, tinderen gyakran előfordul, hogy matchelünk/ráírok egy nőre és válaszol is, DE ilyen tőmondatokban, 2-3 szavas reakciókat ad, esetleg valami emojival reagál...

Hozzá kell tenni, hogy teljesen normálisan megfogalmazott, több mondatos, az adatlapjára nézve releváns, amennyire lehet nem sablon dolgokat szoktam írni, amikben bőven helyezek el pontokat, amikre lehet(ne) reagálni. 5-10 perceket simán rászánok egy ilyen rövid reakció megfogalmazására.

Olyan is volt már, hogy egy közepesen sikerült randi után játszotta ugyanezt, bár előtte sem volt jobb.

Általában lemegy 3-4-5 ilyen oda-vissza válasz, és ezután az utóbbi időben inkább már feladom...

KÉRDÉS: Mit vártok egy férfitől, ha ilyen nesze semmi, fogd meg jól, pár szavas reakciókat adtok? Mi ennek az oka? Nem volna akkor már ésszerűbb, hogyha egyáltalán nem is válaszolnátok?

Mit tehet egy férfi a fentieken túl, hogy normális kommunikáció induljon el köztetek?

Bárki válaszolhat, de elsősorban olyan nők véleményére vagyok kíváncsi, akik tudják magukról, hogy gyakran csinálják ezt.

(Persze itt gyakorin mindenki szent, de sajnos, mivel olyan gyakran fordul elő, biztos vagyok benne, hogy tucatnyi olyan nő olvassa most ezt a kérdést, aki "érintett" ebben. Megtisztelő volna, ha közületek páran válaszolnátok, hogy tudjam, mi zajlik ilyenkor a fejetekben és esetleg okulhassak belőle?)

2023. jún. 10. 16:17
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

35 alatt kb. bárki. Idősebbek túl idősek hozzám.

Ott amúgy más a helyzet. Beszélgettem 40-es nőkkel is, sokkal normálisabbak.

2023. jún. 10. 20:13
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Jártam én is így. A csúcs az volt, amikor azt írta, hogy "szép körmondatok."

Pedig semmi extra nem volt, csak 3-4 normális mondat.

2023. jún. 10. 22:05
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha egy nő ilyen akkor nem kell vele többet beszélgetni.
2023. jún. 10. 22:39
 24/32 anonim ***** válasza:
53%
Önismeret hiánya, testvérem. :))
2023. jún. 11. 10:43
 25/32 anonim ***** válasza:
53%
Bármilyen hihetetlen, van nekem is olyan huszonéves haverom, aki képtelen chatelni. Élőben találkozzatok, vagy telefonáljatok, ne ezalapján mérd fel.
2023. jún. 11. 15:30
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy az a csaj, aki 2-3 szóban tud csak válaszolni normális hosszúságú mondatokra, az vagy intellektuális kihívásokkal küszködik, vagy pedig nem érdeklem túlságosan valami miatt.

Mindkét esetben felejtős a dolog.

2023. okt. 10. 14:40
 27/32 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ezt írod, hogy akkor miért válaszol miért nem töröl... máskor meg az a bajuk a paliknak, hogy nem válaszol semmit a nő :D

Aki írta, hogy örüljön, hogy szóbaáll vele, az nem tudom melyik műsort nézi, egy lányra még egy match alapú társkeresőn is rengetegen írnak, hát még ha nem kell a match hozzá :D Abszolút pótolható vagy.

Én amúgy kifejezetten utálom a túl szépnek hangzó mondatokat, mert felesleges, a Tinder stb egy chatfelület, chatelj úgy, mint anno MSN-en, vagy most Messengeren a barátaiddal. Nem kell középkori lovagként fogalmazni meg félni tőle (pl ne haragudj hogy zavarlak). Nem tudom te miket írsz mondjuk.

Egy lánynak rengetegen írnak, valszeg megelőztek téged. Neked lehet ő a héten az egyetlen matched, de őt már randira is hívták, kérdés, hogy igent mondott e. Nekem is volt olyan, hogy válaszoltam pár szóban, de már belefárdtam ugyanazokat elmondani magamról, vagy épp egy jobban beszélgettem, neki folyamatosan írtam.

Hidd el ha neked lenne ennyi választási lehetőséget, te is ugyanazt csinálnád.

2023. okt. 11. 07:14
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvencem amikor sokan besértődnek azon, hogy bocs most nem alkalmas, dolgozom, és mire ráérnek írni, addigra már töröl is. Bármily meglepő a mai világban sem mindenkinek olyan a meloja, hogy ráér bármikor telefont nyomkodni.
2023. okt. 11. 08:46
 29/32 A kérdező kommentje:

#27 Köszönöm az őszinte válaszod. Nem írtál semmi újdonságot, de jó látni, hogy egy-két embernek még van némi önreflexiója.

A problémám egyedül az, hogy ez egy tahó viselkedésforma a nők (vagy akárki) részéről. A fogalmazásodból pedig burkoltan az jön le, hogy ez szerinted teljesen normális, a világ így működik, még én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre.

Nos, ez ugyanaz a logika, mint amikor a férfiak azt mondják a nőkre, hogy ha nem öltöztél volna ribizlinek, akkor nem szóltak volna be/fogták volna meg a segged/stb. Kettős mérce.

Tehát nekem az jön le ebből, hogy én vagyok a hibás még azért is, mert te vagy a tahó és képtelen vagy alapvető illemszabályokat betartani.

Köszönöm, ez jól esett.

2023. okt. 11. 11:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát a tahókat idővel kukázni kell, sok babér ott neked már úgyse teremne kérdező. Ráadásul az a baj ezzel a fajta önző és egoista viselkedéssel, hogy ugyanebből a fajta mentalitásból ered pl a későbbi ghosting is, ha már pl randizgattok de hirtelen jön egy jobb, vagy csak talál egy vélt vagy valós apró hibát. És ugyanebből az önző és másikra teljesen sz*ró viselkedésből jön a megcsalás is, ha esetleg még kapcsolatba is keverednétek, és hirtelen lehetőség adódik vagy gondol egyet. Szóval jellemhibás példányokat jobb időben kukázni. Általában itt még nagyon a bőség zavarában vannak, később fognak csak koppanni, néha 1-2 évtized múlva ahogy elkezdenek csökkenni és bezáródni a lehetőségeik. Viszont ez a fajta önző és nagyképű arrogancia akkor is felismerhető marad, csak átalkul valami másba, ahol szintén nem ő lesz a hibás semmiért.

Szóval érdemes lenne a minőségibb jellemű emberekre fókuszálni, csakhát ez manapság társkeresőn mint tűt a szénakazalban... Mert a bőség zavara, és a jelenkori trendek is ezeket az alja viselkedéseket erősítik és bátorítják, normálisként beállítva. Amúgy én nem is kifejezetten társkeresőznék és pontosan ezért. Inkább hobbi felől, vagy élőben próbálkoznék. Sokkal kevésbé taplók az emberek, és sokkal kevésbé húspiac jellegű. És irónikus módon amilyen dolgokat itt az oldalon olvasok pl a tinderről, sok embernek még a sikerrátája is magasabb lenne, mint tinderen valaha :)

2023. okt. 11. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!