Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mit vártok az ilyen 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit vártok az ilyen 2 szavas válaszoktól társkeresőn?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőkön, tinderen gyakran előfordul, hogy matchelünk/ráírok egy nőre és válaszol is, DE ilyen tőmondatokban, 2-3 szavas reakciókat ad, esetleg valami emojival reagál...

Hozzá kell tenni, hogy teljesen normálisan megfogalmazott, több mondatos, az adatlapjára nézve releváns, amennyire lehet nem sablon dolgokat szoktam írni, amikben bőven helyezek el pontokat, amikre lehet(ne) reagálni. 5-10 perceket simán rászánok egy ilyen rövid reakció megfogalmazására.

Olyan is volt már, hogy egy közepesen sikerült randi után játszotta ugyanezt, bár előtte sem volt jobb.

Általában lemegy 3-4-5 ilyen oda-vissza válasz, és ezután az utóbbi időben inkább már feladom...

KÉRDÉS: Mit vártok egy férfitől, ha ilyen nesze semmi, fogd meg jól, pár szavas reakciókat adtok? Mi ennek az oka? Nem volna akkor már ésszerűbb, hogyha egyáltalán nem is válaszolnátok?

Mit tehet egy férfi a fentieken túl, hogy normális kommunikáció induljon el köztetek?

Bárki válaszolhat, de elsősorban olyan nők véleményére vagyok kíváncsi, akik tudják magukról, hogy gyakran csinálják ezt.

(Persze itt gyakorin mindenki szent, de sajnos, mivel olyan gyakran fordul elő, biztos vagyok benne, hogy tucatnyi olyan nő olvassa most ezt a kérdést, aki "érintett" ebben. Megtisztelő volna, ha közületek páran válaszolnátok, hogy tudjam, mi zajlik ilyenkor a fejetekben és esetleg okulhassak belőle?)

2023. jún. 10. 16:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
alapszabály, hogy az ilyeneket 2 üzenet után hagyni kell a faszba
2023. jún. 10. 16:26
 2/32 A kérdező kommentje:

Egyébként egyszer megírtam egy ilyennek, 2 üzenet után, hogy bocs, de nem akarok veled így beszélgetni, ha csak így válaszolsz.

Rögtön összeszedte magát és természetesen rögtön én lettem a szemét alak, ő pedig a sértett fél. Beszélgettünk a témáról és ott már hosszú kifejtett mondatokban reagált, méghozzá azonnal! Persze végig ő volt az áldozat, de békében váltunk el, amennyire lehetett.

2023. jún. 10. 16:31
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Na ezert untam ezt meg,és befejeztem a Tindert
2023. jún. 10. 16:37
 4/32 anonim ***** válasza:
64%
#2 Ezek szerint a gondosan megfogalmazott regényeid nem mozgatták meg eléggé ahhoz, hogy rendesen reagáljon, de ha támadod, azzal ugye kiváltasz belőle valamilyen érzelmet, amiről tud írni. Nem tudom, milyen üzeneteket írsz egyébként, de egy kvázi vadidegennel nekem sem lenne semmi kedvem részletes, kifejtős eszmecserékbe kezdeni online. Bőven elég lenne a párszavas üzenetváltások, amikből kb fel tudom mérni, hogy nem agyhalott (tud helyesen írni, nem ért félre mindent, stb), van humorérzéke, ilyesmi, és akkor meg lehet beszélni egy randit, ahol már lehet élőben beszélgetni rendesen akármilyen témáról.
2023. jún. 10. 16:50
 5/32 anonim ***** válasza:
44%
En ezert is vagyok kényszerkapcsolatokban.mert inkább ez mint másoktól az hogy 2 szó és lesz.r mikozben örülhetne hogy szóba álltam vele.
2023. jún. 10. 16:53
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Mit nem lehet azon felnőtt emberként érteni, hogy (már) nem érdekled de nem akar telibe elutasítani?? Komolyan ennyire nehéz értelmezni ezt a helyzetet? Élőben ugyanennek az analógiája 'óh de ari vagy sajnos van valakim' pedig nem járunk senkivel igazából. Nem akarunk megbántani még egy profil mögött bújkálva sem senkit. Tiplizni kell az ilyen üzik után és nem sírni, értetlenkedni.
2023. jún. 10. 16:59
 7/32 A kérdező kommentje:

#4 Nem szoktam kisregényt írni, max. 3-4 sort a csetben. Erre jön gyakran egy fél sor (2 szó).

Igen, nyilván nem váltok ki belőle "érzelmeket". De akkor miért fárasztja magát azzal az odavetett 2 szóval is? Mire számít?

#6 Nem teljesen érted, amit írok. Ezekkel a nőkkel, akikről beszélek, többnyire kezdődő beszélgetés van, tehát nem MÁR nem érdeklem őket, hanem a KEZDETTŐL FOGVA. Megtehetnék, hogy nem válaszolnak egyáltalán, vagy törölnek. Ez egyértelmű volna. Az viszont, hogy valami okból odavet pár ilyen szót, felnőtt emberként sem egyértelmű helyzet.

2023. jún. 10. 17:08
 8/32 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen nők annyit is érnek.. inkább örülj neki h hamar kiderűl h milyenek, és nem rabolják az idődet és tedd túl rajta magad. Felejtsd el a netes ismerkedés, mert csak a bosszankodás van belőle. inkább élőben próbálkozz. Nekem is ezt mondták mások
2023. jún. 10. 17:28
 9/32 A kérdező kommentje:
#8 A helyzet az, hogy nem lehet ennyi "selejtes" nő ott, tekintve hogy 20-ból 19, különböző mértékben, de ezt csinálja. Nem akarom elhinni, hogy így van.
2023. jún. 10. 17:40
 10/32 anonim ***** válasza:
82%
Én akkor csinálom, amikor sok privim van egyszerre és van egy, aki a legszimpatikusabb. Akkor aki még tetszik, annak minimális erőfeszítéssel életben tartom az érdeklődését, hogyha a másikról kiderül valami, ami miatt off, akkor kiválaszthassam a többiből a következő legesélyesebbet. Aki semennyire se érdekel, annak eleve vissza se írok. Hát így.
2023. jún. 10. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!