Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mit vártok az ilyen 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit vártok az ilyen 2 szavas válaszoktól társkeresőn?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőkön, tinderen gyakran előfordul, hogy matchelünk/ráírok egy nőre és válaszol is, DE ilyen tőmondatokban, 2-3 szavas reakciókat ad, esetleg valami emojival reagál...

Hozzá kell tenni, hogy teljesen normálisan megfogalmazott, több mondatos, az adatlapjára nézve releváns, amennyire lehet nem sablon dolgokat szoktam írni, amikben bőven helyezek el pontokat, amikre lehet(ne) reagálni. 5-10 perceket simán rászánok egy ilyen rövid reakció megfogalmazására.

Olyan is volt már, hogy egy közepesen sikerült randi után játszotta ugyanezt, bár előtte sem volt jobb.

Általában lemegy 3-4-5 ilyen oda-vissza válasz, és ezután az utóbbi időben inkább már feladom...

KÉRDÉS: Mit vártok egy férfitől, ha ilyen nesze semmi, fogd meg jól, pár szavas reakciókat adtok? Mi ennek az oka? Nem volna akkor már ésszerűbb, hogyha egyáltalán nem is válaszolnátok?

Mit tehet egy férfi a fentieken túl, hogy normális kommunikáció induljon el köztetek?

Bárki válaszolhat, de elsősorban olyan nők véleményére vagyok kíváncsi, akik tudják magukról, hogy gyakran csinálják ezt.

(Persze itt gyakorin mindenki szent, de sajnos, mivel olyan gyakran fordul elő, biztos vagyok benne, hogy tucatnyi olyan nő olvassa most ezt a kérdést, aki "érintett" ebben. Megtisztelő volna, ha közületek páran válaszolnátok, hogy tudjam, mi zajlik ilyenkor a fejetekben és esetleg okulhassak belőle?)

2023. jún. 10. 16:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Tök mindegy tetszik vagy nem tetszik ez neked, semmi nem változtat azon, hogy ez egy egyértelmű "nemérdekelsz" amit te nem akarsz simán tudomásul venni hanem vekengeni akarsz rajta. Gyáva dolog? Igen. Gerinctelen is? Igen. Kultúrálatlan? Igen. Akkor is azt jelenti ami nyilvánvaló, léphetsz tovább egy arra érdemes nőre.
2023. jún. 10. 18:04
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Ezek a nők buták. A klasszikus értelemben.
2023. jún. 10. 18:30
 13/32 anonim ***** válasza:
86%
Annak írtam vissza így, aki nem érdekelt.
2023. jún. 10. 18:31
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
Amit a 10-es írt, az a helyzet. Te is ismerkedj egyszerre minél több nővel, lehet még többnek is tetszeni fogsz.
2023. jún. 10. 18:31
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 Nade akkor minek írtál? Nem egyszerűbb nem válaszolni, vagy törölni/tiltani?
2023. jún. 10. 18:55
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

Azt tahónak éreztem volna, ha tiltom vagy nem válaszolok.

Gondoltam, egy próbát megèr.

2023. jún. 10. 19:00
 17/32 A kérdező kommentje:
#16 Oké, de ezzel meg az idejét húzod és "reményt" keltesz. Ha már így is, úgy is tahóság és muszáj meglépni, akkor a legegyszerűbb utat érdemes választani. Mindenkinek ez a legjobb. Szerintem.
2023. jún. 10. 19:12
 18/32 A kérdező kommentje:
#10 Nem a beszólásról szól ez a kérdés, de azért ez... önző.
2023. jún. 10. 19:14
 19/32 A kérdező kommentje:
#11 Rendben, ez korrekt válasz. Mondjuk akkor jó sz@r a helyzet, mert ahogy írtam, 20-ból 19-szer ez van.
2023. jún. 10. 19:17
 20/32 anonim ***** válasza:
56%
Milyen korosztállyal van ez a tapasztalatod?
2023. jún. 10. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!