Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ebben a helyzetben miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ebben a helyzetben miért ciki a prosti vagy egy erotikus masszőr?

Figyelt kérdés
Másfél éve ért véget egy 10 éves kapcsolatom, azóta ismerkedtem, de mindig azt érzem, amikor jönne valaki, hogy nem állok készen érzelmileg. Lehet ösztönlény vagyok, de a szex meg fontos, és sokszor már csak azon jár az agyam. Viszont az a jófiú típus vagyok, akiben a laza partnert nem látják a nők. Ezt többen elmondták. Így nem akarok senkit kihasználni vagy átverni azzal, hogy komolyat ígérek, közben nem azt akarok. Ez ugyanolyan kihasználás lenne, mint ami miatt sokan elítélik a prostit. Illetve szerintem az korrektebb ebből a szempontból. Persze félek, hogy összeszedek valamit, de ismerőseim, akik néha voltak, azt mondták, ezek a nők általában igényesebbek és jobban figyelnek erre, mint akik amúgy buliban, társkeresőről belemennek lazább kapcsolatba. Akkor mi ezzel a gond? Nagyon elítélendő egy férfi, aki ilyen helyzetben néha elmegy prostihoz?
2023. jún. 10. 16:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es. Ez teljesen korrekt válasz, köszönöm. Például azért állna meg ezen pár alkalom után, amiért én is elgondolkodtam ezen a lehetőségen. Találnák máshogy is, de érzelmileg nem állok kész, kihasználni nem akarok senkit, és a bulizás nem az én világom. A másik, hogy itt ezt én most megkérdeztem, és egyből mindenki elítélte. De én kizártnak tartom, hogy egy átlagos nő ha megszeret egy férfit, és működik köztük a kapcsolat, akkor szakít azért a férfival, mert mondjuk kiderül, hogy az pár éve 1-2 alkalommal kipróbálta ezt is egy olyan korszakában. Szóval szerintem ez sokkal árnyaltabb, de lehet én látom rosszul. És egyébként engem pont ez tart vissza. Hogy nem akarok emiatt később egy értékes nőt, kapcsolatot elveszteni. Miközben szerintem ennek nem kellene szakító oknak lennie.
2023. jún. 10. 21:55
 12/18 A kérdező kommentje:
találnék, csak gyorsan írtam.
2023. jún. 10. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha menni akarsz akkor menj csak ezt nem kell reklámozni a csajok körében.
2023. jún. 10. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, én értem amit írsz, csak nem tartom reálisnak.

Teszem azt, holnap elmész egy rosszlányhoz, mert dugnál egyet végre. Miért ne mennél el újra és újra, amíg nem lesz valakid? Miért hagynád abba és lennél meg szex nélkül évekig, ha már úgyis átlépted ezt a határt?

Nekem nem lenne gond egy prostizás, amennyiben kíváncsi volt a pasi fiatalon a dologra és itt megállt esvaloban évekota nem is gomdolt ra, soha nem akarná újra. De te nem kíváncsi vagy, hanem szexelni akarsz, erre pedig a prostit találod a legjobb opciónak jelenleg. Ez az igény pedig nem lesz hosszútávon kielégítve egy szex alkalmával. Tehát, ha nem találsz valakit mondjuk jovo héten, akkor újra igény lesz a szexre és újra a prostinál leszel, (mert hol máshol?) aztán újra, amíg aztán találsz valakit, akinek, ha eszed van nem mondod el. Ez a reális forgatókönyv, ha azért mész prostizni, mert másképp nem lesz szex. És itt lényegtelen, hogy akár lehetne is, hiszen nem lesz.

Én a helyedben nem lépnem át ezt a határt, de nekem ez erkölcsi kérdés. Mert, ha mentettem, már mi tartana vissza később? Aztán majd (esetleg) leállsz, ha lesz kiért. De nem egy pasit ismerek, akinek nem annyira sikerült ez a leállás, mert ahogy jön egy hullámvölgy, bizony jön a prosti is vissza a képbe. Mert, mint írtam, egyszerű, kényelmes.

És értem, hogy te nem olyan vagy, senki soha nem olyan. Ettől még nem értem miért is állnál le vele évekre, mielőtt barátnőt találsz.

2023. jún. 10. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Dehat nem itelem el. Raadasul az a no jobban vigyaz, mint a mindent bevallalo ingyenes, es a prostik is meglepo modon emberek.
2023. jún. 14. 07:43
 16/18 anonim ***** válasza:

"Persze félek, hogy összeszedek valamit, de ismerőseim, akik néha voltak, azt mondták, ezek a nők általában igényesebbek és jobban figyelnek erre, mint akik amúgy buliban, társkeresőről belemennek lazább kapcsolatba."

Azért én elgondolkodnék azon, hogyan lenne ez lehetséges, amikor valakin nagyjából egy kerületnyi ember végigmegy néhány év alatt (igen gyakran ki tudja, honnan idepottyant külföldiek is). Itt a gyik-en írták, talán pont egy régebben prostiként dolgozó lány, hogy (muszáj leírnom szókimondóan) a barátnője tolt egy anált az egyik kuncsafttal, utána lepippantotta, majd fél óra múlva jött a következő, akivel meg smárolással kezdték. Na most, ilyen körülmények közé a klientúrába csak egyszer (!) beszabadul valaki, aki hordoz valamit - hát el lehet képzelni a következményeket...

Amúgy meg:

[link]

Tehát azért lássunk tisztán: a prostihoz járás nem éppen az egészségtudatos életmód ismérve. (Ahogy a gyakran váltogatott szexpartner sem...)

2023. jún. 14. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki akinek fontos a szex, beszervez egy izgató testű mindent is bevállaló csajszit legalább szeretőnek ha már barátnője nincs. Aki meg kinéz valahogy az meg több ilyet is tart a csaja mellett.. Ezek a nők csak azt várják hogy a pasinak mindent megadjanak. És hűséges szeretők. "

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Persze, tele az ország, világ fullos nőkkel, akik csakis arra várnak, hogy foglalt pasasok hűséges, mindent is bevállaló önzetlen szexbábui legyenek....

Na, ébresztő, Csipkejózsika, csörög a vekker....

2023. jún. 14. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezen tényleg csak röhögni lehet.
2023. jún. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!