Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ebben a helyzetben miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ebben a helyzetben miért ciki a prosti vagy egy erotikus masszőr?

Figyelt kérdés
Másfél éve ért véget egy 10 éves kapcsolatom, azóta ismerkedtem, de mindig azt érzem, amikor jönne valaki, hogy nem állok készen érzelmileg. Lehet ösztönlény vagyok, de a szex meg fontos, és sokszor már csak azon jár az agyam. Viszont az a jófiú típus vagyok, akiben a laza partnert nem látják a nők. Ezt többen elmondták. Így nem akarok senkit kihasználni vagy átverni azzal, hogy komolyat ígérek, közben nem azt akarok. Ez ugyanolyan kihasználás lenne, mint ami miatt sokan elítélik a prostit. Illetve szerintem az korrektebb ebből a szempontból. Persze félek, hogy összeszedek valamit, de ismerőseim, akik néha voltak, azt mondták, ezek a nők általában igényesebbek és jobban figyelnek erre, mint akik amúgy buliban, társkeresőről belemennek lazább kapcsolatba. Akkor mi ezzel a gond? Nagyon elítélendő egy férfi, aki ilyen helyzetben néha elmegy prostihoz?
2023. jún. 10. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
:DD Ember, kevered a szezont a fazonnal:DD Meg a személyeket is:DD
2023. jún. 10. 16:04
 2/18 anonim ***** válasza:
5%
Ezt a béna leírást. Végig sem olvastam! Mindenki akinek fontos a szex, beszervez egy izgató testű mindent is bevállaló csajszit legalább szeretőnek ha már barátnője nincs. Aki meg kinéz valahogy az meg több ilyet is tart a csaja mellett.. Ezek a nők csak azt várják hogy a pasinak mindent megadjanak. És hűséges szeretők. Nem úgy mint a te legalább hpv-s fizetős ribijeid... Mekkora szégyen már fizetni a szexért, ráadásul úgy hogy gumiban nem is élvezed... meg hát melyik krv odaadó... hahaha te a pénzedért kb. lóf.-t sem kapsz!
2023. jún. 10. 16:10
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

Számomra az ilyesmivel az a gond, hogy mit lehet élvezni abban, ha valaki, aki amúgy nem akar veled szexelni, minden vágy és minden izgalom nélkül alád fekszik? Ebben mi a jó?

Akinek a fizetett közösülés bármiféle kielégítést okoz, azzal gyökeresen más elképzelésünk van a szexről és intimitásról.

2023. jún. 10. 16:17
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Kerdezo,ki tudja ellenorizni,h idknkent mentel prostihoz?? Nem latszik meg rajtad. Menjel.
2023. jún. 10. 16:34
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Csatlakozom a #3-hoz. Ugyanez. Aki szextárgyként képes kezelni egy embert, az velem ne álljon szóba.
2023. jún. 10. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
56%

Én erkölcsileg nem tartom elítélendőnek, de nincs mit kezdenem egy olyan férfival, aki a szexet attól élvezi, hogy a farka egy pinában van.

Ha valaki tényleg képes úgy élvezni a szexet, hogy tudja, a partnere pusztán pénzért ment bele, és pont szarik a nő élvezetére, az számomra nem egy potenciális partner.

2023. jún. 10. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészt, amit a 6 és többen is írták, másrészt nehéz elképzelnem, hogy aki ahhoz szökik x idő aktív prostizás után, hogy csak "berakom, kiveszem, hurrá" annak nem lesz "felesleges macera" a normális előjáték egy normális kapcsolatban. Ezt azért nehéz elhinni, mert a kényelmes megoldások mindig könnyebben megszokhatóak es nehezen valik meg tőlükaz ember. Márpedig a prostinál kényelmesebb kevés van.
2023. jún. 10. 16:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én vagyok naiv, de az a férfi, aki ezt nem prostival csinálja, hanem bulikban, máshol felszedett nőkkel, és utána egy éjszaka után dobja ezeket a nőket, az nem tárgyként kezeli őket? Ott is ugyanaz a cél, csak valamiért elfogadottabb. Én ezt nem értem csak. Aki így áll hozzá, az gondolom csak olyan férfiakkal jön össze, akinek soha nem volt kalandozós időszaka vagy egy éjszakás kapcsolata. A 7-es választ már jobban el tudom fogadni, hogy idővel kényelmes lesz, és hozzászokik az ember vagy ezt teinti majd normálisnak. De ez meg szerintem akkor áll fenn, ha valaki rendszeresen jár ilyen helyre, nem akkor, ha 1-2 alkalommal elmegy.
2023. jún. 10. 18:58
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

#8 A kaland és a prostizás között ég és föld a különbség. A kaland az, hogy két ember ugyanannyira vágyik a szexre, ugyanannyira élvezi azt, és vonzódnak is egymáshoz fizikailag. Most hogy te ezt úgy fogod fel, hogy a nő egy passzív tárgy ebben a felállásban is, az megint más kérdés.

A prostizás viszont tényleg csak egy személytelen tranzakció.

2023. jún. 10. 19:25
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

A 9-es leírta a lényeget, annyit tennék hozzá, hogy én olyannal se jövök össze, aki minden buliból mással tér haza, mert ott se lenne meg a közös vélekedés a szexről. Nekem a szex csak kapcsolatban, érzelmi kötelékkel megy. Az nem zavar, ha a pasinak volt egy korszaka, mikor minden este mással, mert a legtöbb embernek volt. De úgy nem jönnek össze vele, hogy még mindig ezt a korszakát éli.

Ami ezt a részt illeti : "akkor áll fenn, ha valaki rendszeresen jár ilyen helyre, nem akkor, ha 1-2 alkalommal elmegy." Kétlem, hogy van olyan, aki azért megy prostihoz, mert máshogy nem jön össze a szex de megáll egy-két alkalomnál. Miért is állna le ezen a ponton, ha jó neki a dolog? Ha meg nem jó neki, akkor nincs gond azzal, hogy kipróbált egyszer. Nekem legalábbis az nem szúrja a szemem. De ne tegyünk úgy, mintha te erről kérdeztél volna, vagy ez lenne az általános.

2023. jún. 10. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!