Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulásra fogni hogy ritkábban keres/válaszol és emiatt
nem ér rá találkozni hetekig szerintetek mennyire
reális?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem pár olyan lánnyal akik a tanulásra fogták hogy ritkábban válaszolnak és fogalmuk sincs hogy mikor is érnek rá.
Előtte tök lelkesek voltak.
Most az egyik csaj is reggeltől estig tanul és csak egy hónap múlva lenne szabad elmondása szerint.
Én tanulok/dolgozom,de mindig tudtam időt szakítani arra aki találkozni akart velem.
Szerintetek mennyire reális hogy hetekig nem akarnak találkozni,azért mert reggeltől estig a vizsgákra tanulnak?
2023. jún. 9. 13:20
1/10 anonim válasza:
Nem reális. Jártam egyetemre, végeztem mesterszakot is, akire akartam, tudtam időt szakítani. Nyilván senki nem tanul 0-24-ben.
2023. jún. 9. 13:22
2/10 anonim válasza:
#1 Hát az nagyon nem mindegy, milyen szakról beszélünk. Igen is vannak olyan szakok, ahol az ember 0-34 tanul, és még az sem elég.
2023. jún. 9. 13:35
3/10 anonim válasza:
#2 azért hogy 1 hónapig ne legyen szabad 2 órája valakinek egy randira, azt te sem hiszed el. Max. arra tudok gondolni, hogy ez lehet annyira stresszes időszak egyeseknek, hogy nem tudnának közben másra koncentrálni.
Kérdező, helyedben megvárnám a vizsgaidőszak végét, ha akkor is lerázósak, akkor egyértelmű a szitu.
2023. jún. 9. 13:45
4/10 anonim válasza:
Mentális állapot függvénye szerintem. Én pl egyszerűen nem tudtam másra koncentrálni vizsgaidoszak alatt, kizárólag a tanulásra. Nem tanultam egész nap persze, de tele volt a fejem a sulival, nem tudtam elvonatkoztatni tőle. Ha találkoztam is volna valakivel,nem tudtam volna jól érezni magam, rá koncentrálni. Így mindkettőnknek időpocsekolas lett volna. Ismerek persze en is olyat, aki egyszerre jart az orvosira es a proginfora, mellette harom gyerekes apuka volt, es mindenre volt ideje, de en nem ilyen voltam. :D Ha ilyen típusúak mint én, akkor simán érthető és reális.
2023. jún. 9. 13:46
5/10 anonim válasza:
Akkor mire keres társat...? A nyári szünetre majd? Felejtős.
2023. jún. 9. 14:17
6/10 anonim válasza:
Azt akartam kérdezni mint az 5ös...keresne akkor, amikor van rá ideje már
2023. jún. 9. 15:17
7/10 anonim válasza:
Szerintem felejtős. Amikor érdekelt valaki, akkor volt hogy csak 1 órára kijöttem a házból és sétáltunk egyet a környéken, ez volt a "randi".
2023. jún. 10. 06:46
8/10 anonim válasza:
Végül vizsgák után kerestek?
ápr. 24. 16:30
9/10 A kérdező kommentje:
Dehogy Xd
Csak egy ócska kifogás volt a részéről
ápr. 25. 10:12
10/10 anonim válasza:
Ennyi. Mostani párom vállalkozásában van, hogy 12-15 órázik, mégis van, hogy utána hullafáradtan is elvisz valahova, vagy csak átjön 1-2 órára, de a heti több tali mindig meg van oldva, ha nem tudunk talizni, akkor meg felhív és telefonálunk 1-2 órát is akár. Reggel egyből ír nekem, ahogy felkel és mindig hamar válaszol. Az egyik exem sima 8 órás munka mellett is mindig órákig nem írt vissza és úgy tett, mintha a világ legelfoglaltabb embere lenne, jó ha heti 2 tali összejött. Egész egyszerűen akinek fontos vagy, az ha kell a sírból is kimászik, hogy lásson és foglalkozhasson veled🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!