Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol,hogyan tudnék ismerkedni?
Egy faluban lakom ahol alig élnek pár százan, a buli helyek akár 80km-re vannak, sőt az országban alig vannak.
Már nagyon szeretnék valakit találni akivel tudnék normális, őszinte kapcsolatot teremteni.
DE mivel ebben a helyzetben vagyok konkrét alig találkozok emberekkel.
Igazából csak jó lenne valakivel össze barátkozni vagy kapcsolatot teremteni, nehezen megy....
Lány vagyok, az országban kevés bulihely van, de azok tőlem is nagyon messze 😐
Persze közel van pár város de ott épp nincsenek buli helyek
Egy egyszerű kis faluban élek, de majd persze elfogok költözni mert ez így nem élet
18/
Itt, iphone-t is kapsz ha belépsz xD
Akkor igazándiból várnod kell. Ha jól értem akkor még jövőre érettsegizel csak? Mindenképp menj továbbtanulni akkor. Szoctámot igényeld majd, stb..
Jelenleg amit tehetsz, az kb diákmunka így nyáron. Esetleg táborok is vannak, még ilyen időseknek is 😉
Hobbi, sport, egyebek... nem csak bulihelysn lehet találni új embereket.
Diákmunkánál ragadnék le jobbban inkább. Balatonon vannak nyári munkák szállással. Nézegesd, jelentkezz. Hatalmas szopás lesz, de egy szutykos zsákfalunál biztosan jobb, és sok új embert ismerhetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!