Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen és hasonló társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen és hasonló társkeresőkön lehet párt találni?

Figyelt kérdés

Elég nehezen megy a való életben az ismerkedés, sokkal felszabadultabb tudok lenni írásban. Ezért nekem szimpatikus így párt keresni, de egyáltalán egyszerű ez?

20/l

2023. jún. 7. 23:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

16#

Mintha én írtam volna!!!!

A nőknek se sokkal könnyebb, és ahogy telnek az évek egyre nehezebb is!

Legalábbis nekem az!

50/N

2023. jún. 9. 06:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokkal, de egy kicsivel könnyebb a nőknek a netes társkeresés. Annyival, hogy ha egy nő nem feltűnően csúnya, akkor nem kell időt pazarolnia azzal, hogy kezdeményező üzeneteket küldözget (amelyek közül tízből kilencre nem jön válasz). Egy átlagos kinézetű nőnek elég várnia egy társkeresőn, s rá fognak írni érdeklődő férfiak. Egy átlagos férfi ezzel szemben nagyon kevés kezdeményező levelet kap, s ha nem ír sok-sok kezdeményező üzeneteket nőknek, (ami ha kulturáltan csinálja és nem sablonszövegeket ír sajnos elég időigényes), semmire nem megy. Egyéb nehézségek tekintetében (pl. hazugságok, kamu profillal szórakozók, párkapcsolatban élők, kalandkeresők) mindkét nem kínlódik a netes társkeresésben.
2023. jún. 9. 07:47
 23/23 anonim ***** válasza:
73%

Nézzétek, én egyik lányt sem nézem "egy pinának" (utalva 11-es válaszára). Őszinte, kiegyensúlyozott és komoly kapcsolatot szerettem volna mindig is - ez meg is adatott már, de nem társkeresőn. (Lehet, hogy sikerült volna ott is, nem tudom, de nekem ott nem ment)

A társkereső számomra egy borzasztóan frusztrált, terhelt világ, olyan mint valami futószalag, ahol nem is emberek vannak, hanem mint egy bolt, ahová bemész és "válogatsz" a "portékák" között. És olyan, mintha KIFEJEZETTEN férfiak számára készült volna, ahol a férfiak kiélhetik a vadászösztönüket. Nem csoda, hogy társkeresőn sok nő is férfiként kezd el viselkedni, hiszen ha nőként regisztrálsz, ugyanazt a húzogatós-írogatós felületet kapod, mint egy férfi.

Az a helyzet, hogy nem mi vesszük komolytalanul a tárkeresőt, hanem maga az app veszi magát annak. Az egész működése nem illik ahhoz a komoly kapcsolathoz társított elképzelésekhez. Vagy ha mégis, inkább tagadjuk le, hogy ott ismerkedtünk meg? Áh, ez így nagyon gáz...

Egyetlen olyan funkció van, amit szerintem tökéletesen betölti/betöltenének ezek az appok: alkalmi szex keresés, -találás.

Megtetszik, rányomok, ráírok, találkozunk, szexelünk, viszlát (esetleg több) Oké.

De az, hogy olyan helyzet elé vagyok állítva, hogy egyszer és mindenkorra balra/jobbra kell húznom valakit, akit nem is ismerek, esélyt adva vagy örökre a süllyesztőbe engedve, az mégis milyen komolyságot feltételez? Nem beszélve a fizetős opciókról, hogy ha nem fizetsz az appért, akkor eleve hátrányokkal indulsz. Ez lenne a komoly társkeresés? Szomorú és méltatlan ez az emberi méltósághoz.

Persze lehet, hogy én gondolom túl. Biztos, hogy LEHET találni megfelelő embert társkeresőn is - senki ne vegye magára. De szerintem a társkeresőzés több önmagánál, egy kortünet, ami már csak reflektál a felgyorsult modern életünkre (amivel nincs baj, csak ezek mégis azért valahol taszítanak benne).

27F

2023. jún. 9. 08:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!