Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen és hasonló társkeresőkön lehet párt találni?
Elég nehezen megy a való életben az ismerkedés, sokkal felszabadultabb tudok lenni írásban. Ezért nekem szimpatikus így párt keresni, de egyáltalán egyszerű ez?
20/l
16#
Mintha én írtam volna!!!!
A nőknek se sokkal könnyebb, és ahogy telnek az évek egyre nehezebb is!
Legalábbis nekem az!
50/N
Nézzétek, én egyik lányt sem nézem "egy pinának" (utalva 11-es válaszára). Őszinte, kiegyensúlyozott és komoly kapcsolatot szerettem volna mindig is - ez meg is adatott már, de nem társkeresőn. (Lehet, hogy sikerült volna ott is, nem tudom, de nekem ott nem ment)
A társkereső számomra egy borzasztóan frusztrált, terhelt világ, olyan mint valami futószalag, ahol nem is emberek vannak, hanem mint egy bolt, ahová bemész és "válogatsz" a "portékák" között. És olyan, mintha KIFEJEZETTEN férfiak számára készült volna, ahol a férfiak kiélhetik a vadászösztönüket. Nem csoda, hogy társkeresőn sok nő is férfiként kezd el viselkedni, hiszen ha nőként regisztrálsz, ugyanazt a húzogatós-írogatós felületet kapod, mint egy férfi.
Az a helyzet, hogy nem mi vesszük komolytalanul a tárkeresőt, hanem maga az app veszi magát annak. Az egész működése nem illik ahhoz a komoly kapcsolathoz társított elképzelésekhez. Vagy ha mégis, inkább tagadjuk le, hogy ott ismerkedtünk meg? Áh, ez így nagyon gáz...
Egyetlen olyan funkció van, amit szerintem tökéletesen betölti/betöltenének ezek az appok: alkalmi szex keresés, -találás.
Megtetszik, rányomok, ráírok, találkozunk, szexelünk, viszlát (esetleg több) Oké.
De az, hogy olyan helyzet elé vagyok állítva, hogy egyszer és mindenkorra balra/jobbra kell húznom valakit, akit nem is ismerek, esélyt adva vagy örökre a süllyesztőbe engedve, az mégis milyen komolyságot feltételez? Nem beszélve a fizetős opciókról, hogy ha nem fizetsz az appért, akkor eleve hátrányokkal indulsz. Ez lenne a komoly társkeresés? Szomorú és méltatlan ez az emberi méltósághoz.
Persze lehet, hogy én gondolom túl. Biztos, hogy LEHET találni megfelelő embert társkeresőn is - senki ne vegye magára. De szerintem a társkeresőzés több önmagánál, egy kortünet, ami már csak reflektál a felgyorsult modern életünkre (amivel nincs baj, csak ezek mégis azért valahol taszítanak benne).
27F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!