Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen és hasonló társkeresőkön lehet párt találni?
Elég nehezen megy a való életben az ismerkedés, sokkal felszabadultabb tudok lenni írásban. Ezért nekem szimpatikus így párt keresni, de egyáltalán egyszerű ez?
20/l
Nőként, főleg ha szép vagy, rengeteg matched lehet. Viszont azt tudnod kell, hogy a többség csak egy pinának fog nézni téged.
Tehát a nehézsége ezeknek az oldalalnak az, hogy egyszerűen nem tudhatod,hogy a randipartnerednek milyen hátsó szándékai vannak.
Mindenesetre a randizgatás jó tapasztalat lesz így is. És találhatsz normális embereket is. Szóval hajrá!
Őhm... a netes társkeresés lényege, hogy olyanokkal tudsz ismerkedni, akikkel amúgy soha nem futnál össze a való életben. Azt javaslom azért, hogy próbáld bővíteni lehetőségeidet a valóságban is. Tehát próbálj ki új hobbikat, bővítsd az ismerősi körödet, sportolj olyan csapatos dolgot, ahol klrodbeliekkel ismerkedhetsz... stb.
A netes társkeresőzés talán a legfrusztrálóbb szabadidős tevékenység, ami létezik. Rengetegen vannak fenn a társkeresőkön, akik komolytalanok, csak szórakoznak kamu profillal, vagy maguknak udvaroltatni akarnak. Vagy pedig maguk sem tudják, hogy mit akarnak. S rengeteg a hazugság is, pl. életkor vagy gyerekek letagadása. Vagy az olyanok, akik párkapcsolatban élnek, s a párjuk háta mögött ismerkednek. S akkor azokról még nem is beszéltünk, akik kíváncsiságból felregisztrálják magukat, aztán elfeledkeznek az egészről. Vagy találnak valakit, akivel komoly kapcsolat lesz, ámde a regisztrációjukat nem törlik. Mindezek miatt egy adott pillanatban szerintem 10-15% körüli a regisztráltak közül komoly és normális társkeresők aránya. S mivel rengeteg "versenytársad" lesz, ha valakinek írsz, még ha válaszolnak is, akkor is bármikor, minden átmenet vagy nyilvánvaló indok nélkül eltűnhetnek a levelezésből, mint a kámfor.
Nekem az a tapasztalatom, hogy körülbelül 100 nőnek kell írni, hogy közülük végül eggyel vagy kettővel összejöjjön az első randi. S persze attól, hogy valaki elmegy veled randizni, semmi garancia nincs arra, hogy ebből lesz továbblépés, mert egyszer csak ráír az illetőre egy vonzónak tűnő másik, s onnantól ejtve vagy.
Egyszóval nem lehetetlen a társkeresős ismerkedés, de (hacsak a külsőd nem feltűnően vonzó), rendkívül sok időt és energiát bele kell ölni, s rendkívül sok frusztrációt le kell nyelni.
Átlag alatti férfiként esélytelen. Átlagos férfiként 100 jobbra húzásból talán lesz 5 match és ezek közül jó ha 1 visszaír.
Átlag feltti férfiként könnyú dolgod van feltéve, hogy átlagos nőkkel is hajlandó vagy ismerkedni, az átlag felettiekért azért kicsit küzdeni kell.
Átlag alatti nőként nem túl nehéz, még válogathatsz is. Átlagos nőként gyerekjáték, akár a legjobb pasikkal is simán összejöhetsz, ha nem zavar, hogy csak egy menetre kellesz.
Átlag feltti nőként pedig nem vagy rászorulva a társkeresőre, bármikor bárhol találhatsz magad mellé extrém jó pasit is, akár hosszú távra is.
12,14
Miért itt sírtok vagy állítjátok be azt, hogy a nőknek ez is könnyebb? Szánalmas. Dehogy könnyebb, nagyon sok ember kihasználhatja őket.
Ráadásul tökre mindegy hogy néz ki, ha nincs vonzalom, szimpátia, közös érdeklődés.
Le lehetne akadni erről a rohadt általánosításról.
Szerintem nehéz, bár meg lehet próbálni. Nagyon sok ott a selejtes és hülye ember. :/
Tinderen szinte csak nyomorékok vannak - elnézést, ha ezzel bárki egójába gázolnék, de egyszerűen olyan szinten volt terhelt, bárkivel is álltam szóba, hogy inkább letettem róla, hogy ott találjak párt.
És nem, nem az elvárásokról van szó, nem a királylány jelenségről. Szerintem férfiként is lehetNE ott találni párt. Egyszerűen emberileg volt taszító. Talán egy értelmes lánnyal találkoztam onnan, de ott nem volt meg a kémia. Lehet, hogy másnál ez másképp volt, ez az én személyes tapasztalatom, nyilván nem vonatkozik mindenkire.
F
"Dehogy könnyebb, nagyon sok ember kihasználhatja őket."
Ez legtöbbször csak rajtuk múlik drága. Tudod ha az első randi után nem feküdne le a legtöbb csaj egyből a jóképű, magas, esetleg gazdag "lelki társsal", akkor nem tudnák őket kihasználni. Persze utána jön, hogy minden pasi disznó és csak szexet akar. Azért az valahol a nők hibája is (természetesen általánosságban írok csak), hogy könnyen kihasználják őket. Semmi önkritikája nincs egyeseknek, hogy azt gondolják majd a topmodell külsejű, pénzes srác pont velük marad hosszú távon is és nem csak egy dugásra, "ürítésre" kellenek...
És akkor még azt mondják a férfiak azok, akik illúziókban élnek és csak a legjobb csajokra csorgatják a nyálukat. Ha így is van, akkor viszont a nők is ezt csinálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!