Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért hajlamosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért hajlamosabbak arra, hogy nyavalygásba folytsák a csajozási sikertelenségüket?

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 15:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
3%
30. “ Attól, hogy az egyik hajlamosABB valamire, nem jelenti hogy a másik egyáltalán nem hajlamos rá. Értő olvasás bsszus!” Ti se akarjátok soha megérteni a másikat. Most én legyek kedves veled, és értsem jól. Mikor ti meg mindent kiforgatok?
2023. jún. 9. 10:50
 32/36 anonim ***** válasza:
60%

Mit kéne azon megértenem, hogy ok nélkül hőbörögsz itt a válaszomon?! Vagy azon, hogy sok pasi nyavalyog, amiért a nő nem őt, hanem a számára vonzóbb férfit választotta? Vagy azon, hogy szidja az összes nőt, mert eggyel negatív élménye volt?? Az ilyenekkel nem is leszek megértő.

Amúgy mutasd már meg mit forgattam ki legyél kedves, ha már úgy írsz, hogy “ti”. Mi lett itt most kiforgatva, hmm?

2023. jún. 9. 10:59
 33/36 anonim ***** válasza:
4%

32. Jó aki saját magát se érti.

Ezt írtad a 9# válaszban.

“ Lényegében igen. Én szánakoznék, röhögnék, az tuti.”

Majd letagadtad hogy te nem is röhögnél a másikon.

2023. jún. 12. 08:04
 34/36 anonim ***** válasza:
31%
Még jó, hogy nem én írtam a 9-es választ, de semmi baj. 🤦🏻‍♀️ Bármennyire is hihetetlen, több 4,5 pipás hozzászóló is van az oldalon…
2023. jún. 12. 09:24
 35/36 anonim ***** válasza:
3%
34. Abban hisz senki, hogy rajtam kívül van másik 1,5 pipás.
2023. jún. 12. 11:52
 36/36 anonim ***** válasza:
30%
Oké és? Ez milyen befolyásolja azt, hogy nem én írtam a 9es választ..?? Elég nehéz bárminemű kommunikációt folytatni úgy, hogy olyan kommentet kérnek számon az emberen, amit nem ő írt. 🤷🏻‍♀️
2023. jún. 12. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!