Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem jönnek már össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem jönnek már össze olyan férfivel akinek csak érettségije van vagy szakmunkása?

Figyelt kérdés
Diploma nélkül ambíció nélküli, értéktelen , Low IQ hulladék az összes férfi?
2023. jún. 7. 10:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%
Az intellektus számít nekem,, az meg lehet végzettség nélkül is, csak nyilván ritkább. Eby egyetemet végzett ember nagyobb eséllyel intelligens, de azért vannak kivételek. Azért az fontos nekem, hogy elboldoljon anyagilag, mert én biztos, hogy nem fogok egy pasit eltartani. De ezen kívül nekem nem számít, hogy konkrétan milyen papírja van. Buta, egyszerű gondozású ember akkor sem kéne, ha diplomája lenne vagy gazdag lenne.
2023. jún. 7. 13:12
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
21. Pedig a buta nem takarja a hulyet ..
2023. jún. 7. 13:30
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

Miért kell a diploma ? Én soha nem diplomaztam le (az iskolát kijartam) de soha nem kértem magamtól hogy mutassam be magamnak, sőt, soha egy tárgyaló partnerem se kérdezett rá.

Nem értem.

2023. jún. 7. 16:19
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Hát szerintem ez így nem jó megfogalmazás. Azt nem értem, hogy miért kell feltétlenül egy szakmunkást azzal azonosítani, hogy, buta, tudatlan, és csóró? Mert a hasonló kérdéseknél mindig a szakmunkások vannak kiemelve. És most nem a betanított segédmunkásra gondolok akik a kis dugóval és sörrel indítják a napot. Ha esetleg nem tudnátok szakmunkások nélkül nem lenne ez a világ amibe éltek. Ki javítaná meg a kocstitokat? Ki építené fel a házakat? A diplomás emberke az íróasztal mögül? Nem hiszem. És még lehetne sorolni... A fizu változó milyen területen dolgozik az ember. De lehet többet keres némelyik mint akik itt hozzá szólnak a témához. Teszem hozzá én is. És itt jön a csavar az egészben. Én is szakmunkás vagyok nem rossz fizuval és diplomás közgazdász a párom. Hoppá ☝️ 18 éve vagyunk együtt megingathatatlanul. Van egy 8 éves tündéri kislányunk. Van 2 házunk, két autó (nem fostalicska) mondom AUTÓ! Nincs egy forint hitelünk soha nem is volt! Totál kiegészítjük egymást és boldogok vagyunk. Hol itt a probléma? Olyan szinten van beszűkülve az emberek agya, hogy hihetetlen. Komolyan...de szerintem kár a szó mindenre.
2023. jún. 7. 16:24
 25/32 anonim ***** válasza:
20%

Ha gazdag család sarja vagy,ha kaptál autót lehetőleg bmw-t,lakást a csaladodtól,akkor lényegtelen a nők szemébe,hogy nézel ki, milyen butuska vagy.

Sőt előny,ha jó nagy bunkó vagy,azt szeretik a nők.

2023. jún. 9. 16:30
 26/32 anonim ***** válasza:
46%

24

De itt meg most te degradalod le a diplomásokat :D

Igen, tudod ok tervezik az íróasztal mögül azokat a dolgokat, ami kell a szakmunkások dolgoznak, a sok eszközt, a házakat. Nélkülük ugyanúgy nem lenne semmi.

2023. jún. 9. 22:56
 27/32 anonim ***** válasza:
72%

#24, #26

Mielőtt egymásnak esnétek!

Szükség van mindkét ember típusra, de az nem mindegy, hogy valaki él a tudásával, végzettségével, vagy visszaél, esetleg fölényeskedik.

tudok erről 2 példát firkantani.

Volt egy nagyon jó szerszámkészítő szakmunkás a cégnél, ahol dolgozom (nem mai gyerek). Annyira vágta a szakmát mind elméletben, mind gyakorlatban, hogy a műszaki osztályon dolgozott az egyetemet, főiskolát végzett mérnökökkel. Ennél a cégnél az igazgató, igen szigorú, amolyan katonatisztes ember volt, nagyon nem tudta elviselni, ha egy dolgozó iszik. Pedig az köztudott, hogy azt bizony szoktak. Az én szerszámkészítő kollégámnak elnézte, pedig tudta, olykor szemeivel láthatta. DE!

Mikor nagy volt a kaki, és kellet egy eszköz, egy célszerszám, mert elfeledkeztek, róla, a határidőt pedig tartani kell a "Feri" volt előkapva, és ha kellet bent töltötte az éjszakáját a tervező asztal mellett (azidőtájt kezdet a számító gépes műszaki tervezés elterjedni, és Ő régimódi volt), azért, hogy reggel már le lehessen gyártani, és dolgozni vele.

másik emberke pedig két műszaki diplomával került utcára. Nem talált végzettségéhez méltó szakmát. Mivel családos ember volt, és nem félt a munkától, egy volt osztálytársát kereste meg, aki kőműves vállalkozó lett, hogy neme alkalmazná segédmunkásként. Jó viszonyuknak köszönhetően alkalmazta.

Majd kb 1-1,5 év elteltével adódott egy pozíció, megpályázta, és elnyerte. Nem túl hosszú idő elteltével olyan kapuk nyíltak meg előtte amivel a volt főnökének "aki neki segített mikor reményvesztetten megkereste" tudott segíteni. Addig nem indult a vállalkozó pályázatokon, mert kicsinek érezte magát hozzá. Jelenleg ott tart, hogy lakópark projektek generálkivitelezője. Mind ezt az emberségének köszönhetően érte el.

2023. jún. 10. 05:43
 28/32 anonim ***** válasza:
97%
Általában a hasonló a hasonlóval jön ki jól. Ennyi. Olyan nőnek fogsz bejönni, aki fel tud rád nézni valamiért, és közben van közös hang, vonzalom, bizalom. Általában nagyobb eséllyel jönnek ki jól egymással még barátként is azok az emberek, akiknek hasonló a neveltetésük, származásuk, társadalmi helyzetük. Vannak kivételek, multikulturális kapcsolatok, vagy királylány a kertészfiúval, csak nem ez a jellemző. De az élet úgyis eléd hozza választékot, felesleges ilyen elméleteket meg statisztikákat gyártani, hogy mi fog beválni, mert majd kiderül úgyis, Neked mi válik be.
2023. jún. 10. 07:34
 29/32 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted az összes szakmunkás nőtlen?
2023. jún. 10. 07:58
 30/32 anonim ***** válasza:
91%

28

Eltaláltad! Fel tudjon rád nézni. Ez ami a legfontosabb.

Szakmunkásként diplomás a párom. De büszke, mert az Ő párja mindent meg tud csinálni. Nem kell heteket, hónapokat várni a festőre, a redőnyösre, a vízvezetékszerelőre, és sorolhatnám. Mondjuk a baráti körünknek sem, pedig nagy részük értelmiségi. Párom is, és a környezet is felnéznek rám. Pedig még nyelvet sem beszélek. (vagyis azt gondolják, titokban tanulom az angolt😊)

2023. jún. 10. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!