Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem jönnek már össze olyan férfivel akinek csak érettségije van vagy szakmunkása?
Miért kell a diploma ? Én soha nem diplomaztam le (az iskolát kijartam) de soha nem kértem magamtól hogy mutassam be magamnak, sőt, soha egy tárgyaló partnerem se kérdezett rá.
Nem értem.
Ha gazdag család sarja vagy,ha kaptál autót lehetőleg bmw-t,lakást a csaladodtól,akkor lényegtelen a nők szemébe,hogy nézel ki, milyen butuska vagy.
Sőt előny,ha jó nagy bunkó vagy,azt szeretik a nők.
24
De itt meg most te degradalod le a diplomásokat :D
Igen, tudod ok tervezik az íróasztal mögül azokat a dolgokat, ami kell a szakmunkások dolgoznak, a sok eszközt, a házakat. Nélkülük ugyanúgy nem lenne semmi.
#24, #26
Mielőtt egymásnak esnétek!
Szükség van mindkét ember típusra, de az nem mindegy, hogy valaki él a tudásával, végzettségével, vagy visszaél, esetleg fölényeskedik.
tudok erről 2 példát firkantani.
Volt egy nagyon jó szerszámkészítő szakmunkás a cégnél, ahol dolgozom (nem mai gyerek). Annyira vágta a szakmát mind elméletben, mind gyakorlatban, hogy a műszaki osztályon dolgozott az egyetemet, főiskolát végzett mérnökökkel. Ennél a cégnél az igazgató, igen szigorú, amolyan katonatisztes ember volt, nagyon nem tudta elviselni, ha egy dolgozó iszik. Pedig az köztudott, hogy azt bizony szoktak. Az én szerszámkészítő kollégámnak elnézte, pedig tudta, olykor szemeivel láthatta. DE!
Mikor nagy volt a kaki, és kellet egy eszköz, egy célszerszám, mert elfeledkeztek, róla, a határidőt pedig tartani kell a "Feri" volt előkapva, és ha kellet bent töltötte az éjszakáját a tervező asztal mellett (azidőtájt kezdet a számító gépes műszaki tervezés elterjedni, és Ő régimódi volt), azért, hogy reggel már le lehessen gyártani, és dolgozni vele.
másik emberke pedig két műszaki diplomával került utcára. Nem talált végzettségéhez méltó szakmát. Mivel családos ember volt, és nem félt a munkától, egy volt osztálytársát kereste meg, aki kőműves vállalkozó lett, hogy neme alkalmazná segédmunkásként. Jó viszonyuknak köszönhetően alkalmazta.
Majd kb 1-1,5 év elteltével adódott egy pozíció, megpályázta, és elnyerte. Nem túl hosszú idő elteltével olyan kapuk nyíltak meg előtte amivel a volt főnökének "aki neki segített mikor reményvesztetten megkereste" tudott segíteni. Addig nem indult a vállalkozó pályázatokon, mert kicsinek érezte magát hozzá. Jelenleg ott tart, hogy lakópark projektek generálkivitelezője. Mind ezt az emberségének köszönhetően érte el.
28
Eltaláltad! Fel tudjon rád nézni. Ez ami a legfontosabb.
Szakmunkásként diplomás a párom. De büszke, mert az Ő párja mindent meg tud csinálni. Nem kell heteket, hónapokat várni a festőre, a redőnyösre, a vízvezetékszerelőre, és sorolhatnám. Mondjuk a baráti körünknek sem, pedig nagy részük értelmiségi. Párom is, és a környezet is felnéznek rám. Pedig még nyelvet sem beszélek. (vagyis azt gondolják, titokban tanulom az angolt😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!