Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem jönnek már össze olyan férfivel akinek csak érettségije van vagy szakmunkása?
De amúgy egy csóró buta férfi mire is jó?
Ha lehet választani a pénzes es értelmes es a csóró es buta között, ki választana az utóbbit? Most komolyan.
Ha meg értelmes es nem hal éhen, akkor nyilván csak bunkó lehet :D
Az én páromnak nincs érettségije, de ettől függetlenül nem egy életképtelen szardarab. Az évek során a szorgalma és a kitartása olyan pozícióba emelte, amivel megháromszorozta a fizetését.
Lehet sírni, panaszkodni, sebeket nyalogatni, de felesleges. Aki életképtelen, az is marad, teljesen mindegy, hogy milyen végzettsége van.
Én pl nem értem azt, hogy ambíció meg fejlődés. Érettségivel, technikusival dolgozom olyan pozícióban amihez nem kellene feltétlen mert csak nyomni kell. DE 600kt megkeresek és ez stabil sőt évről évre több.
Nem nagyon van előre lépési lehetőség csak ha ismersz embereket.
Szóval amikor egy csaj a tervekről kérdezne vagy, hogy fejlődés én nekem az jut eszembe, hogy emberileg mint ember nem valami továbbképzés meg ranglétra mászás. Ennyi pénzből olyan színvonalat tudok fenntartani ami bőségesen lefedi az igényeimet.
Mondjuk nem keresek senkit jó ideje tök jó, hogy nem kell senkinek se megfelelni. F32
A NŐK össze jönnek, ha értelmes, és életre való, a pasas, na meg még tetszik is nekik bár kivel. Akiknek a végzetség, a pénz, a csillogás az életük, az ideáljuk, azok nem.
Mondjuk Ők nem is a "NŐ" kategóriát képviselik.
Ne erre fogd a sikertelenséget...Bár az, ha ambíció sincs, az igen, hátrány.
Viszont senki sem a diplomájával csajozik.
Továbbá attól, hogy valakinek nincs diplomája, nem lesz automatikusan buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!