Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne normális párom,ha vonzom a hülyéket és a bántalmazó embereket??

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem vonzod őket, te neked is vannak gondok a toronyban.

Pszichológus ajánlatos, hogy feltárja pontosan mi is a probléma veled. Lehet éretlen, tapasztalatlan vagy, lehet önbizalomhiányos vagy és összeakadsz olyanokkal, akik szép szavakkal és ígéretekkel fűzögetnek, nem tudhatom a tökéletes választ rá, de az biztos, hogy bibi van a te készülékedben is.

2023. jún. 6. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Az ilyenek próbálkoznak be mert rámenősebbek

Válaszd azokat akik heti egyszer ha írnak annyit hogy mizu.

2023. jún. 6. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Tulajdonképpen lehet, hogy valóban vonzod őket. De nem spirituális értelemben, hanem pszichológiailag. Magadon kell dolgozni, hogy megtudd az okokat, felismerd a jeleket.
2023. jún. 6. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha folyamatosan ilyen embereket vonzol és csak ilyeneknek kellesz akkor magadon kezdj el gondolkodni, és, hogy ezek hol találnak meg téged.
2023. jún. 6. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is ez volt a problémám, már nagyon kétségbe voltam esve. Nagyon sokat olvastam, sok videót néztem a témában, és remélem tudok segíteni, a leghasznosabb tanács amit ezek után adhatok: ne azokkal ismerkedj, akiket az esetednek gondolsz. A jelenlegi páromat, aki végre életemben először nem bánt, társkeresőn ismertem meg. Van egy stílus, egy kisugárzás amit keresni szoktam ilyenkor. És gondoltam, most kipróbálok valami mást. Nem olyan a stílusa, mint a klasszikus esetem, de tetszett, szimpatikus volt, és kedvesnek tűnt. Most végre minden rendben van.

A másik: mindig gyanús, ha már az elején elkezdi adagolni, hogy nem akarja hogy a barátaiddal eljárj, vagy hogy sminkelj. Ha túl hamar nagyon erős érzelmeket mutat, és már 1-2 hét után te vagy élete szerelme, és a csillagokat is lehozná neked, vagy ha próbálja letörni az önbizalmadat, ha nem lehet vele veszekedni mert egyből szakítással fenyegetőzik/nem ír vissza órákig/mindig azt hozza ki belőle, hogy minden a te hibád, és olyanokat mond, hogy inkább örülnöd kéne neki, úgysem találsz olyat, aki ennyire szeret és ilyen jól bánik veled. Ha nem tiszteli a határaidat, ha neki nem fér bele valami, azonnal abba kell hagynod, ezzel szemben ha te sértődsz meg, te vagy a hisztis. És ha a párod olyan, aki mindenkivel bunkó, csak veled kedves, és ettől különlegesnek érzed magad: szintén menekülj, 1 év és veled is olyan lesz.

Ne add ki az elején, hogy önbizalomhiányod van, nincsenek barátaid, mindenféle traumákat, hogy az eddigi párjaid rosszul bántak veled, ne adj arra utaló jelet, hogy te kétségbeesetten kötődni akarsz valakihez, és csak azt akarod, hogy végre valaki szeressen, pont erre ugranak. Önálló, független ember vagy, aki ismerkedik, vannak elvárásai, tudja mit akar, és nem dőlsz be az ilyen embereknek. Legalább keltsd ezt a látszatot.

Ha egyik párod korábban már elkövetett egy megbocsáthatatlan hibát (pl megütött/megcsalt), és neki akkor szenvedve, de elnézted, és benne ragadtál egy rossz kapcsolatban, ne nézd el többször senkinek. És ezek alapján tudd a jeleket, amik arra utalnak, hogy a jelenlegi párod is ezt tenné, és menekülj, amint gyanússá válik, hogy bántana.

És tényleg dolgozz magadon, ha szakemberhez nem is mész, olvass, nézz videókat a témában, próbáld feltárni, mi okozhatja ezt nálad, fejleszd az önbizalmadat, tölts több időt a barátaiddal, vagy keress újakat, egy új hobbi, bármi hasznos lehet, amitől jól érzed magad a párod nélkül is, ne függj tőle, ne rajta múljon a hangulatod. Rengeteg ilyen videó/könyv van, hogy hogyan ismerd fel és kerüld el az ilyen embereket.

2023. jún. 6. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Elköltözöl külföldre, és meglepődsz milyen nyugi van ahhoz képest.
2023. jún. 6. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Ésszel kell dönteni… Az érzelem önmagában nem elég, ha a másik toxikus/bánt/drogos akármi ami nem fér bele a te értékrendedbe. Kell ennyi öntisztelet.

Red flagek már az elején is vannak, nem szabad szemet hunyni felettük, mert később inkább csak rosszabb lesz a tendencia. Szerintem röviden tömören ennyi.

2023. jún. 6. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Tudod, olyan embereket vonzol, amilyen te is vagy vagy amilyen az adott lelkiallapotodhoz illik. Ilyenkor nem art önvizsgálatot tartani.
2023. jún. 7. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

Azért kíváncsi lennék annak a 2 ember életére(párkapcsolati sikeresességére), akik lepontozták a 7-es vàlaszt… :)

Igazából van egy erős sejtésem. :D

2023. jún. 7. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Engem is lepontoztak, pedig tok értelmeset irtam :D mindegy, “biztos nem” ok szenvednek a kis elcseszett toxik kapcsolataikban ::
2023. jún. 8. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!