Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, mit NEM tudnátok adni egy Nőnek, Férfinak?
Figyelt kérdés
Külsőségektől most tekintsünk el. Mi az, amit nem tudnál biztosítani a nem létező párodnak, ha lenne, és úgy érzed, hogy emiatt nem is fogsz tudni tartós kapcsolatot kialakítani? Én pl holt unalmas vagyok, így semmi izgalmat nem tudok biztosítani.2023. jún. 4. 22:44
31/32 anonim válasza:
#25 ez tényleg pszichoért kiált, ahogy kizárod magad a jóból, miközben alapvetően csak három póz van, minden más azoknak az alfajai.
32/32 anonim válasza:
#29:
Pedig teljesen általános dolgokat írtam csak le, amik valóban nem minden nőre igazak (nem is állítottam ezt), de nagyon sok kapcsolatban jelen vannak kisebb-nagyobb mértékben. Ha nem is így együtt, de ezek közül legalább egy. A felsoroltak közül a közösségi médiás részen kívül pedig külsősként, akár barátként, barátnőként, családtagként sem fogsz látni egyet sem, mert kifele minden szuper, mindenki boldog. Ezek rendszerint csak a kapcsolat végével utólag, esetleg utólag sem derülnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!