Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, mit NEM tudnátok adni egy Nőnek, Férfinak?
12-folyt.
Ezért nem is nősültem meg, nem lettem a 856-ik a sorban, aki beleugrott házasságba az első lánnyal aki atommód lesz.pott.
vélemény:
A külsőséggel nem tudom mi lehet a gondod de ettől most tekintsünk el.
Miért gondolod hogy egy párkapcsolatban alap az hogy neked kell főznöd,kiszolgálnod bármilyen módon. Tegyük fel együtt élünk,akkor alap hogy egyenlők vagyunk. Ha nem tudsz főzni simán meglehet tanulni alap dolgokat,és ez ránk pasikra is igaz. A főzés vagy bármi nem lehet kötelesség simán meg lehet mondani a másiknak hogy ma nincs kedvem vagy rendelünk vagy mindenki csinál valamit magának szendvics vagy valami. (pl ha van egy olyan terv amiben felváltva megy a főzés). Ugyan ez igaz lehet bármilyen házi munkára.
Miért kéne kiszolgálni a másikat?
Vagy pl a szexuális dolgok ha a szex szolgálat akkor már gondok vannak,a szex hogy is mondjam szórakozás amit mind 2 fél élvez. Ha nem szereted az orált akkor nem kell csinálni ha ezt nem érti meg egy pasi akkor nem kell vele hosszú távon tervezni ennyi. Vagy mit tudom én aszexuális vagy akkor hasonló párban érdemes gondolkodni.
Egy szolgálat van ami a szexualitásból és a párkapcsolatból adódik az a gyermek szolgálata na őt tényleg szolgálni kell,ez borít és felül ír mindent bár ilyen 15 éves kortól már könnyebb lehet pl ekkor tájt már tanulhat főzni stb. de a te esetedben ez nem játszik szerepet hisz nem szeretnél családot alapítani az az gyereket.
hát én pl szintén unalmas vagyok
-pasiként nagyon ügyetlen,nem tudok szerelni,barkácsolni szóval klasszikus férfiszerepeket vállalni,
- mivel ez mellett nem lehet elmenni soha esélyem sem volt nőnél a kinézet,az ügyetlenség,gátlásosság miatt. Mondjuk élőben alig próbálkoztam 27 év alatt 5 alkalommal talán.
Mostanság barátaim sincsenek szóval már az is nagy dolog lenne nekem de szintén nem tudnám megadni vagy inkább megfelelni egy másik embernek,legalább is itt gyk-n 1-2 üzenet után el tűnnek még a barát lehetőségek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!