Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elerni, hogy egy lány viszonozza a vonzalmat?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit munkahelyen néhány percig látok, és nagyon tetszik. Amikor osszeakad a tekintetünk, akkor komor arccal néz rám,sose mosolyog, és felhuzza a szemoldokét. Bejeloltem instan, elfogadta a kerelmet,de par nappal kesobb ujra visszavonta, így újra privát a fiókja. Hogy tudom elerni, hogy viszonozza a vonzalmat, ha látni lehet rajta, hogy nem vagyok számára "kivanatos" személy?2023. jún. 3. 10:50
31/41 A kérdező kommentje:
30-as: Nem hiszem,semmi sértőt nem mondtam neki,egy sima beszélgetést próbáltam vele kezdeményezni,de nem volt rá vevő, elötte nem beszéltünk, csak a távolból néztem.
2023. nov. 19. 13:55
32/41 anonim válasza:
Sehogy, nem kellesz neki, vagy kellenél, de nem fog beleugrani veled semmibe. Tartsd tiszteletben a döntését!
33/41 anonim válasza:
Sehogy, ami nem megy, azt nem lehet eröltetni. :))
34/41 anonim válasza:
Sehogy ez egy ostoba tévhit hogy el lehet ezt érni. Egy nőnek vagy bejössz vagy nem. Egy férfinál ez picit módosulni tud pozitív vagy negatív irányba, a nőknél teljesen máshogy működik ez. Nyilván ha Chad vagy könnyebb dolgod van.
37F incel
36/41 anonim válasza:
Küldj neki egy dickpicet, azt szeretik a csajok!
38/41 anonim válasza:
Menj oda megint és kérdezd meg tőle, hogy miért bámul téged. Ha letagadja mondd meg neki, hogy ne nézzen hülyének, mert látod, sőt szóltak a többiek, hogy bámul téged, össze is akad a pillantásotok.
Kérd meg, hogy fejezze be és te is ahhoz fogod magad tartani.
Talán ha nem bámul és te se őt könnyebb lesz leszakadni róla végre.
39/41 anonim válasza:
Azt, hogy vki vonzónak tartson nem tudod elérni, azt inkább, hogy emberileg megkedveljen. Ha mint férfi nem jössz be neki, nem tudsz ezen változtatni, max barátság lesz belőle
40/41 anonim válasza:
Magadról mit tudnál elmondani, helyes srác vagy aki után megfordulnak a csajok, vagy átlagos, vagy kifejezett csúnyácska esetleg? És ehhez képest milyen a csaj, világszépe, átlagos? Ezek nem mindegy dolgok sajnos. Hasonló a hasonlóval szokott összejönni. Ti hasonlóak vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!