Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudom elerni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom elerni, hogy egy lány viszonozza a vonzalmat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit munkahelyen néhány percig látok, és nagyon tetszik. Amikor osszeakad a tekintetünk, akkor komor arccal néz rám,sose mosolyog, és felhuzza a szemoldokét. Bejeloltem instan, elfogadta a kerelmet,de par nappal kesobb ujra visszavonta, így újra privát a fiókja. Hogy tudom elerni, hogy viszonozza a vonzalmat, ha látni lehet rajta, hogy nem vagyok számára "kivanatos" személy?

2023. jún. 3. 10:50
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
30-as: Nem hiszem,semmi sértőt nem mondtam neki,egy sima beszélgetést próbáltam vele kezdeményezni,de nem volt rá vevő, elötte nem beszéltünk, csak a távolból néztem.
2023. nov. 19. 13:55
 32/41 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy, nem kellesz neki, vagy kellenél, de nem fog beleugrani veled semmibe. Tartsd tiszteletben a döntését!
2023. nov. 19. 15:17
 33/41 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy, ami nem megy, azt nem lehet eröltetni. :))
2023. nov. 19. 17:51
 34/41 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy ez egy ostoba tévhit hogy el lehet ezt érni. Egy nőnek vagy bejössz vagy nem. Egy férfinál ez picit módosulni tud pozitív vagy negatív irányba, a nőknél teljesen máshogy működik ez. Nyilván ha Chad vagy könnyebb dolgod van.

37F incel

2023. nov. 20. 08:07
 35/41 anonim ***** válasza:
94%
Halott ügy. 💔
2023. nov. 30. 12:36
 36/41 anonim ***** válasza:
30%
Küldj neki egy dickpicet, azt szeretik a csajok!
2023. dec. 18. 20:12
 37/41 anonim ***** válasza:
63%
Felejtsd el.
2023. dec. 30. 12:14
 38/41 anonim ***** válasza:
71%

Menj oda megint és kérdezd meg tőle, hogy miért bámul téged. Ha letagadja mondd meg neki, hogy ne nézzen hülyének, mert látod, sőt szóltak a többiek, hogy bámul téged, össze is akad a pillantásotok.

Kérd meg, hogy fejezze be és te is ahhoz fogod magad tartani.

Talán ha nem bámul és te se őt könnyebb lesz leszakadni róla végre.

2023. dec. 31. 12:10
 39/41 anonim ***** válasza:
57%
Azt, hogy vki vonzónak tartson nem tudod elérni, azt inkább, hogy emberileg megkedveljen. Ha mint férfi nem jössz be neki, nem tudsz ezen változtatni, max barátság lesz belőle
2024. márc. 23. 23:28
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Magadról mit tudnál elmondani, helyes srác vagy aki után megfordulnak a csajok, vagy átlagos, vagy kifejezett csúnyácska esetleg? És ehhez képest milyen a csaj, világszépe, átlagos? Ezek nem mindegy dolgok sajnos. Hasonló a hasonlóval szokott összejönni. Ti hasonlóak vagytok?
2024. jún. 26. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!