Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elerni, hogy egy lány viszonozza a vonzalmat?
Tök egyértelmű, nem jössz be neki, de te full ismeretlenül bejelölöd. Creepy. Engedd el, mielőtt még feljelent a HR-nél szexuális zaklatásért.
A vonzalom nem vita tárgya. Ha nincs, akkor semmitől sem lesz, és ez fordítva is igaz.
El kell fogadni és tovább kell lépni, nincs ebben semmi rossz vagy jó, csak így alakult.
17#,Azért az sem igaz, hogy a vonzalom nem tud kialakulni idővel.
A vonzalmat ki is lehet alakítani, nekem több olyan barátnőm is volt, akiknek elsőre nem jöttem be, aztán egy idő után mégis. Nem ritka dolog egyébként. A vonzalom meg el is tud múlni, és kész.
Nem kell a vonzalmat valami különleges, emberfeletti erzeskent beállítani. Ugyanúgy működik mint a harag, szomorúság, boldogság vagy az összes többi érzés, folyamatosan változik,vagy váltogatják egymást.
Nem tetszel neki. Unszimpatikus vagy. Nem akar megismerni. Ismerem ezt a nézést. Ez a "mit bámulsz hagyj már békén". Esetleg elgondolkozhatnál rajta, hogy békén hagyd.
Sok csini csaj van. Miért nem keresel egy olyat, akinél esetleg esélyed is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!