Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igénylik a lányok/nők hogy a párkapcsolatban/sőt akár ismerkedési fázisban az időm nagyrészét velük töltsem?
“Mikor elromlott a mosógépem, ugyanezt csináltam két hónapig, csak a Bubblesbe vittem. Megvártam, amíg kimossa, átraktam a szárítóba, utána megvártam, amíg megszárítja, addig meg melóztam ott ücsörögve.”
Ez nem ugyanaz a helyzet, mint a kérdező, aki folyamatosan oda viszi és anyjára bízza, azaz nem ő teszi be, teregeti stb.
Kérdező
1. Miért bumszlizol ennyit a ruhákkal? Berakod a gépbe, megnyomod a gombot, másfél óra múlva kiveszed a gépből, rárakod a száíróra, kész. Nagyjából 10 perc munkád van vele. Nagyobb munka elvinni anyádékhoz meg vissza:D
2. Miért akarsz párt, ha alapvetően nincs rá igényed? Mármint.. ha lenne, akkor töltenél vele érdemi mennyiségű időt, de láthatóan ez téged nem érdekel. Akkor meg minek keresel párt?
"Ruha mosást anyámra bizom, elviszem heti mosatlant és utána érte megyek ha kész."
Miért nem veszel mosógépet? Berakod, kiveszed, és nem kell rohangálni vele.
Látom itt nagyon sokan deluziókban élnek, napi 4-5 óra videójáték nem sok, ti mennyit tv-ztek egy nap? Egy film 2 óra…
Az, hogy ennyit játszol, nem jelenti azt, hogy gyerekes vagy és élettelen, ezt felejtsd el. Ez a gondolkodásmód nagyon konzervatív és ostoba. Jelenleg te úgy látod, hogy a játék az fontos neked és nagyon jó, valószínűleg kiskorod óta veled van. Társadalmi elvárásnak érzed, hogy legyen párkapcsolatod, de ez nem kötelező, ha te nem szeretnél barátnőt, akkor ne legyen csak azért, mert társadalmilag elvárt. A másik, hogy te csak 1-1.5 órát töltessz egy nővel naponta, és neki ez nem elég. Egy kicsit máshogy közelítsd meg a dolgokat. Melyik a jobb, ha olyan barátnőt találsz, akinek jó az 1-1.5 óra naponta vagy olyan barátnőt találsz akivel annyira szeretsz együtt lenni, hogy önként adsz le a játékidőből csak azért, hogy vele lehess?
Naná, hogy az utóbbi. Nincs veled semmi baj, keress tovább, ha megtalálod az igazit, saját magadtól fogod levonni a játékidőt csak azért, hogy vele lehess! :)
„Látom itt nagyon sokan deluziókban élnek, napi 4-5 óra videójáték nem sok, ti mennyit tv-ztek egy nap? Egy film 2 óra…”
És hány ember néz meg napi 2 filmet majdnem minden nap? Nem sokan.
A másik meg hogy filmezés közben takaríthat az ember, vagy főzhet, átbeszéli az eseményeket, ha olyannal nézi együtt, aki szintén így szeret filmet nézni. Játék közben max csak beszélgetni lehet a játékról, s arra koncentrálni.
A lényeggel viszont egyet értek, keressen tovább, mert a mostani barátnőjéhez jelenleg nem passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!