Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért igénylik a lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igénylik a lányok/nők hogy a párkapcsolatban/sőt akár ismerkedési fázisban az időm nagyrészét velük töltsem?

Figyelt kérdés
Nehezen viselik hogy napi 4-5 órát játszom számitógépen, ahelyett hogy szabad időmben velük foglalkoznék/lennék

2023. jún. 1. 13:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Heti 40 óra munka hivatalosan, home office.

Laza, van időm aközben megfőzni is, bevásárolni stb.

De előfordul hogy több munka akkor hétvégén kell megcsinálnom.

Ruha mosást anyámra bizom, elviszem heti mosatlant és utána érte megyek ha kész.

Jellemzően olyan napi 6 órám van amit magamra tudok költeni és igen jelentős része úgy játék. De 1 órát mindig szánnék páromra, aztán a hétből egy teljes szabadnapot, de ez egyiknek se volt elég sokszor már rövidtávon sem.

A játékos lányok nagyrésze pedig foglalt, aki nem az meg nem tetszik mert igénytelen külsőre nagyon.

Próbálnék változni hogy legyen több sikerem

2023. jún. 1. 14:13
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Mi értelme az ismerkedésnek, ha csak néha elővesszük egymást?
2023. jún. 1. 14:22
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

“Ruha mosást anyámra bizom, elviszem heti mosatlant és utána érte megyek ha kész.”

Na ezen változtass de gyorsan.

A napi 4-5 óra játék is, hacsak nem vagy profi gamer, de leírás alapján nem vagy az.'

2023. jún. 1. 14:31
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Életképtelen incelke..
2023. jún. 1. 14:32
 15/29 A kérdező kommentje:

Utolsó miért gond ha a mosást anyámra bizom?

Nem vagyok profi gamer, csak szórakozásból játszom, de játékokban jó vagyok, viszont ezek nem esport multik

2023. jún. 1. 14:33
 16/29 A kérdező kommentje:

14, nem vagyok incel....

Egyáltalán nem utálom a nöket, és nem hiszek redpilles hülyeségekben

2023. jún. 1. 14:33
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

Miért változtasson? Nem az anyja mos, hanem a qrva gép.

Mikor elromlott a mosógépem, ugyanezt csináltam két hónapig, csak a Bubblesbe vittem. Megvártam, amíg kimossa, átraktam a szárítóba, utána megvártam, amíg megszárítja, addig meg melóztam ott ücsörögve.

2023. jún. 1. 14:37
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
1 órát napi szinten, köszi 😂
2023. jún. 1. 14:39
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

“Utolsó miért gond ha a mosást anyámra bizom?”

Mert valamikor le kéne szakadni a szülőkről. Ha már külön éltek nehogymár ő mosson rád.

2023. jún. 1. 14:39
 20/29 A kérdező kommentje:
18, olyan is volt hogy 1,5-2 óra de azt is keveselték, pedig a héten volt úgy hogy 6+ órát is egyik napon a héten
2023. jún. 1. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!