Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem számít a pénz és csak a incelek
hivatkoznak erre?
Figyelt kérdés
Akkor miért van hogy már a netes csevegésnél is off lesz azonnal az egzisztencia kérdések után?
Társkeresőn ugyan az az ember csinál 2 profilt. (Arcos - testalkatos képek ugyanazok) az egyiken őszinte. A másikon kamu prémium autó és ház , nyaralós képekkel.
1, senki nem ír neki
2, a látszólag gazdag profilra meg 100 ával jönnek a női űzik.
Szóval mégegyszer ! Ha a nők nem a pénz alapján választanak partnert miért csak úgy lehet érdeklődést kicsikarni ha hazudunk anyagi javakról? B, és ami még rosszabb pl ezen az oldalon is miért küldenétek elmeorvoshoz az összes olyan férfit aki ezt tapasztalta társkeresési sikertelensége kapcsán, hogy mivel egyszerű melós ember ezért hatalmas hátrányban van! Miért állítják itt be úgy hogy az az férfi lúzer és hazudik és nem igaz. Nem a csóróság miatt nincs csaja. Mikor egyértelmű hogy köze van hozzá.
Mindenkinek szamit a penz, mivel senkinek sem adnak semmit ingyen a boltban. Ha valakinek a masik penze olyan ertelemben szamit, hogy el akarja tartatni magat, az gaz. Akinek van egy bizonyos egzisztenciaja, az nem a ferfi penzere hajt, viszont egy feleannyit keresovel meg mit kezdjen? Nyilvan a no sem akarja finanszirozni a ferfit.
2023. jún. 1. 09:27
22/32 anonim válasza:
Nem tudom, engem a magamutogatós képek nem vonzanak. Attól, hogy neki van háza meg autója, nekem még nem lesz.
2023. jún. 1. 11:33
23/32 anonim válasza:
Csak az autistak ertik ugy azt, hogy nem szamit a penze, hogy az se baj, ha nincstelen keregeto vagy. Ez a fajta autizmus pedig az incelek nagy reszenel fellelheto. A kerdes is errol tanuskodik.
2023. jún. 1. 12:45
24/32 anonim válasza:
Igen, én is észrevettem, hogy csak fehér-feketén tudnak itt egyesek gondolkodni. HA a pénz számít, akkor ez egyenlő azzal, hogy a nő golddigger, és el akarja tartatni magát a pasival. Mintha ez ma Magyarországon annyira elterjedt lenne, hogy a férfiak eltartják a nőket.
2023. jún. 1. 13:13
25/32 anonim válasza:
Mindenkinek számít a pénz, csak az a nem mindegy, hogy elvár egy átlagos egzisztenciát (ami érthető is), vagy pedig luxus színvonalon szeretne élni
2023. jún. 1. 13:41
26/32 anonim válasza:
25- az a nem mindegy, hogy a luxus színvonalat meg tudja-e teremteni saját magának - ebben nincs semmi elítélendő - vagy mástól várja ennek a biztosítását.
2023. jún. 1. 13:49
27/32 anonim válasza:
Lassan 1 éve vagyok a párommal, de soha nem kérdezte meg, mennyit keresek. Azt tudja, hogy van munkám és nem vagyok munkanélküli, de kb. ennyi. Soha szóba sem jöttek a keresetek.
2023. jún. 1. 20:14
28/32 anonim válasza:
A külső és a pénz is számít a nőknek. A külső inkább úgy 30 év alatt míg a pénz inkább, úgy 30 felett. De mindkettő fontos minden korosztályban a nőknek. Ezek a fő szempontok, vagy az első és második legfontosabb szempont.
Ezekre jön majd rá a személyiség, humor, belős értékek, hobbik stb.
2023. jún. 2. 23:00
29/32 anonim válasza:
Mondjatok, a ferfiaknak miota nem szamit a kulso es a penz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!