Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudom, ha csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha csak szexre megy? (netes társkeresés)

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit (33) neten, randivonalon. Picit cseteltünk, aztán elhívott randizni. Nagyon jól éreztem magam, és úgy tűnt, ő is. Elmondta, hogy fent van sok társkereső oldalon, és már fél éve keresi de nem találja a hozzá való nőt. (Előtte fél évig csajozott, de már teljesen kiélte magát.) Állítása szerint válogatós. Vagy a nőnek nem tetszett vagy neki nem tetszett a nő. De általában inkább a nők mondtak neki nemet első randi után. Szerinte főleg azért, mert introvertált, nehezen oldódik első randin, keveset beszél. Tényleg látszott, hogy intró, de velem oldottan beszélgetett kb. 10 perc után). Havi 2 randi össze szokott neki jönni. Jó pasi.

Ő hozakodott elő először azzal, hogy ő már családra, gyerekre vágyik, ezért szeretne komoly kapcsolatot - pedig akkor még nem tudhatta, hogy én is erre vágyom már. A beszélgetéseinkből kiderült, h ő már nagyon erre vágyik, mindene megvan az életben, csak a társ, család hiányzik. Randi közepén már érdeklődött, lesz-e kedvem következő randihoz. Randi végefelé megcsókolt, majd randi végén ismét, de az már inkább intenzív smárolás volt, ami negyed órán át tartott. Ez olyan "úgy letépném a ruhád" smárolás volt, a végén a fenekemre csúsztak a kezei, érezhetően nagy volt a szexuális vonzalom köztünk, de érezte hogy én is benne vagyok. Mindez úgy, hogy egyértelmű volt, hogy szex nem lesz még (távol voltunk mindkettőnk lakásától köztes városban), meg biztos hogy nem is nézte ki belőlem, hogy rögtön ágyba megyek vele...jókislánynak tűnök.:D

Randi végén ismét rákérdezett a következő randira, majd rövid csókkal köszönt el.

A beszélgetéseink sok témakört érintettek, tényleg úgy tűnt, hogy meg akar ismerni. Nagyon sokat nevettünk együtt.

Azóta pontosítottuk a második randi időpontját, helyszín még nincs. Azóta utalt rá, hogy ha úgy alakul, odaköltözhetnék hozzá (messze laktunk egymástól). A csevegés lelkesedése picit emelkedett a randi óta.

A fotói, a leírása és azok alapján amiket mesélt, rendes pasinak tűnik, de én most elég bizalmatlan vagyok egy rossz tapasztalat miatt.

Szóval alapvetően azt mondanám, tényleg komoly szándékai vannak, de mégis ott van a fejemben, hogy mi van, ha az egész kamu és csak szexre megy. Honnan lehet ezt tudni? Hogy deríthetném ki? Miből lehet észrevenni? Alapvetően nem várnék sokat a szexszel, mert én is vágyom rá, de a csalódás és a kihasználtság érzet nagyon nem hiányzik, ha esetleg rosszul mértem fel a helyzetet...

2023. máj. 29. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy nem zárkózik el a komoly kapcsolattól, de a leírtak alapján a szexuális vonzalma hajtja egyenlőre.

Ezek miatt mondom:

1.

férfit (33) - egy 33 éves férfi minden gondolata a szex körül forog.

2. Ő hozakodott elő először azzal, hogy ő már családra, gyerekre vágyik

- egy 33 éves férfi utolsó gondolata a család, gyerek. Ha 43 évest mondtál volna, elhiszem, ott már van kapuzárási pánik, de 33 éves?! LOL

Tudja, hogy erre olvadnak a nők (nem mindenki, de a többség igen).

3. Szerinte főleg azért, mert introvertált, nehezen oldódik első randin

- aham, introvertált, nehezen oldódik... de már az első randi végén könnyeden smárol, és a segged fogdossa?

Ez a rész kamu.

4. Azóta utalt rá, hogy ha úgy alakul, odaköltözhetnék hozzá

- vagyis a rendszeres szex lebeg már a szemei előtt. :D Ami nem baj.. csak nyilván nem arra gondolt, hogy a családalapítás, az éjjeli gyerek sírás, az etetés, bevásárlás, házimunka miatt szeretné ha odaköltöznél!

2023. máj. 29. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Bármilyen meglepő, de 32 évesen már én is magamhoz költöztetnék valakit egy jól sikerült első randi után. Egyszerűen belefáradtam az egyedüllétbe, szeretnék családot. Szóval van ilyen is.
2023. máj. 29. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Az intro nem ezt jelenti, de mindegy.

Nem tudom, nálam kb kizárja magát az, aki első randin lesmarol. Meg nem is ismer, egyszer találkoztunk, ott nem az érzelmeknek szól a csok, csak a kulsomnek.

24N

2023. máj. 29. 17:40
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

"a csalódás és a kihasználtság érzet nagyon nem hiányzik, ha esetleg rosszul mértem fel a helyzetet..."

Akkor csak az marad, hogy ki kell bírnod addig, míg meg nem bizonyosodsz mindenről.

Vagy akkor is akarnod kell szexelni vele, ha nem lesz hosszútávú a kapcsolat.

2023. máj. 29. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
1: 2) verziónál mért nem érintgeti??...
2023. máj. 29. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
Mindig vicces, mikor a nők úgy gondolják, hogy aranyp.cijuk van, és minden férfi hónapokon át alakoskodna, csak hogy egyszer kufircolhasson velük 😂
2023. máj. 29. 18:07
 17/19 NTBS ***** válasza:
65%

Húzz egy tâvoli időpontot a szexre.

Aki arra hajt, az el fog tűnni.

2023. máj. 29. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
6%
Távoli időpontot, aha. Mi ez, óvoda? Két felnőtt ember, ha tetszenek egymásnak, mire várjanak vele mégis? Minél tovább húzzák, annál fájóbb lesz, ha kiderül, hogy nem jó.
2023. máj. 29. 18:42
 19/19 anonim ***** válasza:

"egy 33 éves férfi utolsó gondolata a család, gyerek"

Ez speciel nagyon nem igaz. A férfiak az első házasságukat 31-32 körül kötik talajban. Tehat ezek a gondolatok már rég megvannak bennük.

2023. szept. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!