Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudom, ha csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha csak szexre megy? (netes társkeresés)

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit (33) neten, randivonalon. Picit cseteltünk, aztán elhívott randizni. Nagyon jól éreztem magam, és úgy tűnt, ő is. Elmondta, hogy fent van sok társkereső oldalon, és már fél éve keresi de nem találja a hozzá való nőt. (Előtte fél évig csajozott, de már teljesen kiélte magát.) Állítása szerint válogatós. Vagy a nőnek nem tetszett vagy neki nem tetszett a nő. De általában inkább a nők mondtak neki nemet első randi után. Szerinte főleg azért, mert introvertált, nehezen oldódik első randin, keveset beszél. Tényleg látszott, hogy intró, de velem oldottan beszélgetett kb. 10 perc után). Havi 2 randi össze szokott neki jönni. Jó pasi.

Ő hozakodott elő először azzal, hogy ő már családra, gyerekre vágyik, ezért szeretne komoly kapcsolatot - pedig akkor még nem tudhatta, hogy én is erre vágyom már. A beszélgetéseinkből kiderült, h ő már nagyon erre vágyik, mindene megvan az életben, csak a társ, család hiányzik. Randi közepén már érdeklődött, lesz-e kedvem következő randihoz. Randi végefelé megcsókolt, majd randi végén ismét, de az már inkább intenzív smárolás volt, ami negyed órán át tartott. Ez olyan "úgy letépném a ruhád" smárolás volt, a végén a fenekemre csúsztak a kezei, érezhetően nagy volt a szexuális vonzalom köztünk, de érezte hogy én is benne vagyok. Mindez úgy, hogy egyértelmű volt, hogy szex nem lesz még (távol voltunk mindkettőnk lakásától köztes városban), meg biztos hogy nem is nézte ki belőlem, hogy rögtön ágyba megyek vele...jókislánynak tűnök.:D

Randi végén ismét rákérdezett a következő randira, majd rövid csókkal köszönt el.

A beszélgetéseink sok témakört érintettek, tényleg úgy tűnt, hogy meg akar ismerni. Nagyon sokat nevettünk együtt.

Azóta pontosítottuk a második randi időpontját, helyszín még nincs. Azóta utalt rá, hogy ha úgy alakul, odaköltözhetnék hozzá (messze laktunk egymástól). A csevegés lelkesedése picit emelkedett a randi óta.

A fotói, a leírása és azok alapján amiket mesélt, rendes pasinak tűnik, de én most elég bizalmatlan vagyok egy rossz tapasztalat miatt.

Szóval alapvetően azt mondanám, tényleg komoly szándékai vannak, de mégis ott van a fejemben, hogy mi van, ha az egész kamu és csak szexre megy. Honnan lehet ezt tudni? Hogy deríthetném ki? Miből lehet észrevenni? Alapvetően nem várnék sokat a szexszel, mert én is vágyom rá, de a csalódás és a kihasználtság érzet nagyon nem hiányzik, ha esetleg rosszul mértem fel a helyzetet...

2023. máj. 29. 16:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%

Kettő típus van:

1)Aki nem teketóriázik, kifejezi, kimondja, hogy szexet akar: felhív magához randira, étterem hotelben, érintget sokszor, flörtöl, másról nem bőven beszél.

2)Aki megjátssza a hős szerelmet, pár randi után már azzal jön, hogy szerelmes, veled szeretne lenni, eltudja veled képzelni az életét, nem nagyon közelít fizikailag, nem is nagyon, vagy egyáltalán nem érinti a szex témát, de látod, hogy nem félénk típus, drága ajándékokkal, kirándulásokkal lep meg ok nélkül hiszen nem is ismer. Lehazudja még a csillagokat is, de legtöbbször a tények másról/az ellenkezőjéről tanúskodnak.

2023. máj. 29. 16:37
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, elfelejtettem hozzátenni, értsd: igaz, hogy mondja, hogy szeret, DE nem érdeklődik feléd, milyen volt a napod akár, nem kíváncsi milyen volt a múltad, nem áll melletted, amikor szükséged van rá. Ilyesmik. Ha valaki azzal jön, hogy komoly kapcsolatot akar oké, de bizonyítsa be ne csak mondja szerintem...
2023. máj. 29. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Nézd, én nőként írom, hogy a szerelemhez és az elköteleződéshez kell a szex is, tehát amíg nincs fizikai inzimitás, én sem tudom eldönteni, hogy akarok-e valakivel többet... Komoly kapcsolatot nem eldönteni kell, hanem kialakítani.
2023. máj. 29. 16:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy olyannal el se jutsz a kialakítás felé, aki csak szexet akar, ugye?
2023. máj. 29. 16:49
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Eddig még aki csak szexet akart, az megmondta. Olyan viszont már volt, hogy bármi lehet belőle, jó volt a szex is és minden más is és komoly kapcsolat lett, de ezt nem döntöttük el az elején.
2023. máj. 29. 16:51
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Akkor te szerencsés vagy, vagy korrekt pasikat fogtál ki plusz pont, de sajna léteznek nagyon jó színészek is ugyebár és azért kérdezi, hogy honnan lehet észrevenni.
2023. máj. 29. 16:53
 7/19 A kérdező kommentje:

Így van, én belefutottam egy színészbe a múltban. Heteken keresztül folyton írogatott, nagyon érdeklődő volt, aztán az első néhányadik randin volt szex, és onnantól mintha elvágták volna, tehát egyértelművé vált, hogy csak szexre ment, pedig előtte végig komoly kapcsolatról dumált nekem. És még az sem lehet, h a szex volt szar, mert eddig csak baromi jó visszajelzéseket kaptam, ő meg 3 perc alatt elélvezett...

Ott mondjuk utólag visszanézve az első randis felvágós étteremből gondolhattam volna.

2023. máj. 29. 17:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az élet ilyen, nem tudatunk előre mindent 100%-ban. A kockázat nélkül nincs nyeremény. Találkozzatok, ismerkedjenek és akkor kiderül, mire hajt.
2023. máj. 29. 17:11
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Te mennyi idős vagy?

Férfiként azt gondolom az illető nem szexre megy csak,hanem komolyan gondolja.

2023. máj. 29. 17:12
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Feloldódott, mint le nem húzott kaki a lefolyóban.
2023. máj. 29. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!