Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen, 118 kilós evésért rajongó nőként lehet esélyem egy 20 éves sportoló alkatú,vagy 40 éves gazdag férfinál?
Nem vagyok rest kikerestem, Hot & heavy a műsor, persze 3. országbeli a pasi:
11-es,
Ezen felesleges vitatkoznunk, inkább a kedves kérdezőt kéne valahogy az egészséges életmódra térítenünk. Ha ilyen kérdést ír ki a kérdező, az alapból azt jelenti hogy nincs megelégedve a jelenlegi állapotával. Ilyenkor nem hamis reményeket kellene adni neki, hanem egy kis motivációt hogy egészségesebb életmódra váltson.
Ha ilyen fiatalon már 118 kiló a kedves kérdező, a közeljövőben súlyos betegségei is lehetnek ha nem változtat életmódot. Cukorbetegségtől a szívbetegségig bármi kialakulhat.
Ha lefogy a kérdező, ilyen szavakkal már nem tudják bántani.
Én is azért fogytam le 110kg-ról 80-85kg-ra mert azt éreztem hogy a társadalom nem tisztelt, a haverjaim pedig mindig viccelődtek a súlyom miatt. Számomra ez volt a legjobb motiváció!
hát kár én 160cm 80 kg vagyok 27 éves szóval mindkét feltételt buktam és még gazdag sem vagyok.
Még jó hogy nem akartam ismerkedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!