Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 99%-a miért nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 99%-a miért nem szeretik ha a párjuk videojátékkal játszik?

Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
* míg a vásárló mániás hölgyek mindene a bankkártya.
2023. máj. 26. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Érthető módon, mert nem a nőveel, vagy a gyerekkel foglalkozik, vagy nem segít neki, hanem csak henyél.
2023. máj. 26. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

"az is a kapcsolat rovására megy, ha egy pasi öröké horgászik vagy kocsmàzik"

Ezt valószínűleg senki nem csinálja napi szinten órákon át. Mindennap, mint a gamerek a játékot.

Mentegesd csal magatokat, akkor is van különbség hobbi és függőség között.

2023. máj. 26. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Mert kontrollmániások.
2023. máj. 27. 06:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

„Mert a videójátékozó férfiak 99%-a nem csak játszik egy kicsit, hobbiszinten, hanem betegesen ráfügg.”

Ez egy nagyon messzire vezető dolog, hogy mit nevezünk videojátákozó férfinak.

Én konkrétan 15 éves korom óta játszom SP játékokkal vagy azok SP módjaival.

Ez alatt letetem az érettségit, egy OKJ-s képzést, és még diplomám is van.

Ahol munkahelyen vagyok 4 éve ott, a lötéri kutya nem tudja rólam, hogy néha napján, ami ilyen havi 20-30 óra.

Szoktam játszani.

Most is a szabadságom alatt azt hiszem 5-6 órát játszottam egy hét alatt. Azt a k… milyen addikció.

A Dead Space remake-nek még mindig a felénél vagyok.

Majd befejezem v mikor senki sem hajt.

A párkapcsolat részhez meg. Nekem nem azért nincs mert egy aggszűz kocka vagyok, aki fél a nőktől. Hanem mert személyiségemben megbolondulnék attól, ha nekem valaki állandóan a nyakamon ülne.

Meg mit csinálok meg mire költöm a pénzt…

Egyedül élek egy budapesti házban és köszönöm nekem ez igy jó.

Van egy Svájci magyar barátnőm, akivel összefutunk néha meg még a szexes részt is kibeszéljük. Na de nagy szám.

2023. máj. 27. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
32%

Nem kell olyan messzire menni, hogy a boltban grasszálkunk a polcok között. A kockák legközelebbi párja a sölmédilyát pörgető lányok.

Már nemigazán van időm játszani, de annak idején mikor még igen, hasonló játékokkal játszottam, mint a witcher. Leginkább regényekhez tudom ezeket hasonlítani, csak ezek interaktívak, én választhatom meg hogy menjen a sztori. Soha életemben nem tanultam angol nyelvet, de ennek eredményeként vagy melléktermékeként értek angolul, akár bonyolultabb szövegeket is, így nem probléma ha valamit nem találok a magyar interneten, nem gond, ha még annyira új a film, hogy nincs hozzá magyar szinkron. A melóhelyen is odaléptem a főnök mellé tolmácsolni, mikor külföldi brigáddal kellett kommunikálni és gyorsabban ment minden, mint kézzel lábbal mutogatva. Értékelte mindkét fél, szóval szerintem hasznos is lehet.

Visszatérve a kérdésre, szerintem az benne a zavaró, hogy olyankor mikor játszanak a hapik, akkor nem a lányokra figyelnek, pedig a lányok szeretik a figyelmet.

2023. máj. 28. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!