Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 99%-a miért nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 99%-a miért nem szeretik ha a párjuk videojátékkal játszik?

Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 18:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
Mert közben még magyarul is elfelejt?
2023. máj. 26. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
Mert nem hogy magyarul elfelejt még gondolkodni is elfelejt a játékon kívül, nincs se kép, se hang csak a játék. Nem egyszer, kétszer hanem napról napra egyre sűrűbben.
2023. máj. 26. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Páran időpazarlásnak, értelmetlennek gondolják, illetve sokan nagyon ráfüggnek, ami kapcsolat rovására megy. Egyébként ez az arány messze nem 99%, viszont érdemes olyan nőt találnod, akivel együtt űzheted ezt a hobbit.
2023. máj. 26. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Mert a videójátékozó férfiak 99%-a nem csak játszik egy kicsit, hobbiszinten, hanem betegesen ráfügg.

Egy idő után semmi mást nem csinál szabadidejében, idegbetegek lesznek, ha kikapnak, képesek elhanyagolni a családot, gyerekeiket is a játék kedvéért. Ha nem játszhatnak, elvonási tüneteik lesznek, nem bírnak leállni, míg meg nem csinálják az adott pályát, se kép, se hang játék közben.

Hát ezért. A függőség nem vonzó.

2023. máj. 26. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
Ennyiből az is a kapcsolat rovására megy, ha egy pasi öröké horgászik vagy kocsmàzik. Rosszabb esetben állandóan félre kúr az is lehet egy hobbi. Gaming sem rosszabb többinél. Üdv egy gamer.
2023. máj. 26. 19:21
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Nekem ezzel semmi problémám. Párom is amióta ismerem játszik.

A gond max azzal lehet, ha valaki függ te vagy előtérbe helyezi a dolgot, vagy ebbe menekül…

Többségnek szerintem nincs baja vele, ha egészséges keretek között űzi, ugyanolyan hobbi, mint bármi más.

2023. máj. 26. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
39%

Amerikában nemrég voltak egy ideig ujkeletu mániák az ilyen egybenyitott konyha/nappalik. Senki sem gondolta hogy mennyi váláshoz vezet majd ez, hiszen így a nők pontosan látták hogy a párjuk hogy döglik a kanapén és gamerkedik vagy netezik, miközben ők főznek/mosogatnak/takarítanak.

99%ban ez is a probléma a videojátékozással. A férfi úgy viselkedik mint egy nagyon elkényeztetett tini; a munka utáni szabadideje a játék körül forog, és nem akörül hogy normális, hasznos felnőtt emberként viselkedjen.

Találd meg az egyensúlyt a gamerkedés, a házimunka és a pároddal való együtt töltött idő között (magyarán nőj fel) és akkor nem kell azon aggódnod hogy beszól-e az asszony.

2023. máj. 26. 19:34
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem szeretik, ha csak játszik és mást nem csinál, hanem egy tipikus kocka, nulla élettel, barátokkal. Az senkit nem zavar, ha heti párszor leülsz a gép elé. Normális esetben mindenkinek van valami hobbija, ez még a normálisabbak közé tartozik, csak legyen is hobbiként kezelve, ne egy olyan dolognak ami minden más előtt áll.
2023. máj. 26. 19:39
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Mi együtt játszunk:) Problem solved:)
2023. máj. 26. 19:45
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

A nők 99%-a? Én is szeretek játszani, csak én olyan játékokkal, amiben nem kell harcolni és amik fejlesztenek, de nem tapadok a képernyőre egész nap. Pl. volt már hogy a tanulmányaim során ha elakadtam, akkor kikapcsolódásként mindig, ha játszottam gyorsan tovább tudtam lépni, mert játék közben jött az ötlet.

Oké, nőként kérdem, na és azon pasik akiknek vásárló mániás barátnőjük van, ők miért nem szeretik, hogy a párjuk vásárlómániás?

A gamer srácok legalább fejlesztik játék közben magukat, intelligencia, reakció idő, ha olyan a játék akkor tanul vele több mindent és stb. persze, ha csak értelmes játék. Aki gamer az nem egyenlő a teljes kibernetikus eufóriával, aminek következtében mágnesként tapad a képernyőre, mint a hipnotizált Tom a Tom és Jerrybe, és kb. ignola mód rátapad és nem engedi. De a ruhagyűjtő lányokkal ellentétben nekik a grafikai kártya a mindenük, míg a vásárló mániás hölgyeké a bank kártya. Hehe

A vásárlómániás lányok nagy többsége meg csak a bolt pénztárát fejlesztik több pénzzel hasra csapott statisztika? Én nem mondok ilyen következtetéseket, csak groteszk példán keresztül akarnám bemutatni, hogy aki játszik az nem egyenlő azzal, hogy semmire kellő. Egyébként a vásárlómániás hölgyek is tanulnak valamit tudják mikor van akció és hol, ez azért fejleszti a tájékozódás képességüket is. Sanszos lesz millió ruha darabja, amit nem biztos hogy fel is vesz, vagy egy-két alkalom után már egy újra cseréli, és ha intelligensebb akkor nyit egy second hand boltot vagy belekezd egy varró suliba és bolt helyett magának varrja a ruháit. :)

Egy gamer srác meg simán streameléssel is gyűjtheti a pénzt, hogy ha profi abban a játékban. És itt a kártyák között az a különbség, hogy míg a bolt függő hölgy aki tényleg keményen függő, ő adja a pénzt, a gamer meg simán begyűjtheti, mivel vannak már ilyen v-sportok is és gamer bajnokságok.

2023. máj. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!