Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

Részt vettem egy egészségügyi szolgáltatáson, ahol egy korombeli nő foglalkozott velem.

Az 1 órás kezelésen nagyon sokat érdeklődött irántam, amit persze részben betudok annak, hogy a munkája része, de azért a megszokotthoz képest sokat kérdezett/érdeklődött, mely során kiderült, hogy elég sok a közös bennünk.

Nekem szimpatikus a nő, egyedülálló, érdemes lenne megpróbálnom elhívni randira vagy nagy gáz lenne szerintetek?

2023. máj. 25. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Vesztenivalód nincs....
2023. máj. 25. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Hajrá, sok sikert!
2023. máj. 25. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Csak a munkáját végezte. Leszar amúgy téged kérdező. De ha vesztes típus vagy akkor láss bele nem létező dolgokat.
2023. máj. 26. 06:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Jaj, utolsó, ne legyél már ennyire frusztrált....

Ha te egy ismeretlen vagy alig ismert személy felé nyitsz, az azért történik, mert többet látsz bele?

"Csak a munkáját végezte"

Egy bizonyos szintig igaz lehet, ahogyan ezt írtam is a kérdésben, de nem társalkodó nőhöz mentem, a beszélgetésünk negyede is elég lett volna ilyen helyzetben.

"De ha vesztes típus vagy akkor láss bele nem létező dolgokat."

Nem akkor lennék vesztes típus, ha minden ilyenről lebeszélném magam és sosem mernék lépést tenni?

"Leszar amúgy téged kérdező"

Lehet, és akkor mi van? Maximum megpróbáltam és ennyi.

2023. máj. 26. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!