Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem így arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem így arra hogy valaki is szeressen?

Figyelt kérdés

Szóval 21/L vagyok és kb semmi sincsen amit bárkinek is nyújthatnék és rém unalmas vagyok.

Bővebben:

A kinézetem nem a legjobb, de nem zavar annyira és sajnos nem nagyon tudok változtatni azon ami nem jó. Olyan kb 4-5/10, de szerintem ennek ellenére még lennének jelentkezők.

A probléma az hogy ezen kívül kb minden másban nulla vagyok és szociális képességeim se nagyon vannak.

A mások előtt beszélés nem zavar hogyha mondjuk valamint prezentációt kell csinálni, viszont spontán beszélgetést kezdeményezni nem tudok és ennek köszönhetően nincsenek is barátaim az egyetemen, csak pár ismerős.

Van 2 közeli barátom, egyik nagyon messze él, a másik meg nem annyira messze viszont ő is ugyanúgy el van foglalva az egyetemmel és hasonlóan zárkózott mint én. De azért néha találkozunk. :)

Azon kívül pár régi barát akivel néha írunk de már nem aktívan részei az életemnek.

Nem iszom, nem vágyom emberekkel tömött helyekre mint bárok vagy bulik. A hangos zajokat meg utálom. Megpróbáltam valami egyetemi sportos ízére eljárni, és kedvesek voltak az ottaniak, de valahogy ők se az én társaságon és azt is feladtam.

Az életem abból áll hogy tanulok, otthon vagy a könyvtárban, sétálok a parkban, néha elmegyek valami akváriumba vagy más nyugis helyre, bevásárlok azt ennyi.

Van pár érdeklődési köröm de semmi extra, jó kis hobbim sincsen. Nem vagyok vicces, se túl okos.

Lehetne pozitívumként felhozni hogy szerintem egész kedves vagyok, ragaszkodó, nyugodt és szeretek nyitott lappal kommunikálni, kimondani amit épp érzek és gondolok (már ha végre közeljutottam valakihez ugye). Csak hát ezt el lehet mondani a legtöbb többi csajra is, ezzel még mindig nincs semmi amit fel tudnék mutatni egy jövőbeli kapcsolatban...

Teljes szürke kisegér vagyok és egész eddig nagyon rágörcsöltem arra hogy meg kell változnom és muszáj szociális életet élnem de az utóbbi másfél hónapban teljesen lenyugodtam és szinte feladtam, de valahogy mégis jobban érzem magam, mintha megszabadultam volna valami nagy tehertől.

Rájöttem hogy nem leszek valószínűleg soha ilyen tipikus menő csaj és nem is kell, biztos jó nekik, de nekem még így hozta a sors hogy képtelen vagyok beilleszkedni.

De most meg attól félek hogyha végre elfogadom magam és átadom magam ennek a jó érzésnek akkor meg aztán soha nem fogok senkinek se kelleni.

2023. máj. 10. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy van. Még nagyon fiatal vagy, a személyiséged is sokat változhat, találhatsz is olyan személyt aki hasonlóan zárkózott és nem olyan társasági ember. Szerintem nagy baj nincs veled, de nyilván az egy hátráltató tényező, hogy nem élsz nagyon szociális életet, mert így a lehetőségek elől is elzárkózol.
2023. máj. 10. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan biztos akivel összepasszoltok. Kis jóindulattal azt is mondanám, hogy 1-2 hónappal ezeleőtt még rád is írtam volna privátban ismerkedési szándékkal, mert amúgy hasonló vagyok én is és habár azt mondják az ellentétek azok amelyek vonzzák egymást...de így leírva szimpi amit olvastam. Szóval tuti lesz pasi akinek pont te kellesz, nem kell fosni, 21 éves kölyök vagy még, épp csak most születtél, még el sem kezdődött az életed ;)
2023. máj. 10. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Na én 33/F-ként ugyanígy tekintek magamra. Célokat tűz ki magadnak, és valósítsd meg azokat. Merj kilépni a komfort zónádból, meg fogsz lepődni mennyien nyitottak lesznek feléd.
2023. máj. 11. 00:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy te mit vársz a másiktól. Ha te unalmas vagy, akkor a másik is lehet az?

Én ugyanúgy küszködök ilyen gondolatokkal, és szerintem sokan mások is.

Érdemes egyébként körülnézni az utcán, a tömegközlekedésen, hogy tök átlagos embereknek (vagy az alattiaknak is) van kapcsolata, és jópárat látok, akik össze is illenek, szeretik egymást, szóval a világ nemcsak celebekből, instából, és hasonlókból áll, hanem rengeteg az átlagos, vagy átlag alatti ember (akár külső, akár életszínvonal), és mégis vannak boldog kapcsolataik.

És nyugodj meg, más is van így (én is), hogy nem vágyik társasági életre, sőt inkább taszítja.

Mi az, amin külsőleg nem lehet változtatni? Biztos van, amin azért lehet...

2023. máj. 11. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Introvertált vagy, ez ilyen :)

Hobbit mondjuk még kereshetsz magadnak, hisz fiatal vagy, kitanulhatsz akár valamilyen művészeti ágat, vagy elkezdhetsz sportolni, esetleg építhetsz saját akváriumot (az akvarista-terrarista közösség pl. nagyon nagy, gondolj a TerraPlázákra), vagy nevelhetsz valamilyen háziállatot.

Az introvertáltság nagyon sok embert érint, köztük pasikat is, így jó eséllyel találhatsz hozzád hasonlót, bár szinte biztos, hogy csak neten, mert ahogy te sem, úgy ők sem járnak emberek közé 🤷‍♀️.

Én egyébként intro vagyok, viszont nagyon sok hobbim van, többek közt túrázás, és mindig pörgök valamin (de kommunikációm, emberundorom olyan, mint amit leírtál) és belenyúltam egy extrovertált férjbe 😅 túrázik és szintén folyton csinál valamit, de legalább nem kell többé szoronganom társaságban, hogy csak ülök kukán, mert ő beszél helyettem is 😄.

2023. máj. 11. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismered a Rút kiskacsa meséjét? olvasd el:) pont ennek a küszöbén állsz.

A multadat meg ideje lenne letenni a válladról, mert már majd, hogy nem agyonnyom. Az ilyen terheket le kell tenni, mert már nagyon nagyon húzza a válladat.Ideje felegyenesedned.

2023. máj. 11. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!