Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

A személyi edzőm egy nagyon jó csaj, és úgy érzem, hogy adja a jeleket. Viszont én nem az izmos faszi vagyok, aki még több izmot akar, hanem akin van 30 kiló felesleg. Alapból kicsit megalázott helyzetben érzem magam, hogy egy jó csaj fogyaszt, meg úgy egyébként is mintha alárendelt helyzetből indulnék. Persze helyes vagyok, de attól még ott van az a felesleg :D

Szóval előfordulhat, hogy ilyen esetben bejövök egy nőnek, akinek fontos a sport és a fittség?

2023. máj. 12. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem fizetsz neki hogy egyáltalán rád nézzen.
2023. máj. 12. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz jelek alatt? Csak mert a személyi edzők meg úgy alapból, akik emberekkel foglalkoznak általában kedvesek, nyitottak, mosolygósak stb, ez nem feltétlen jelenti, hogy bejössz neki.
2023. máj. 12. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden attól függ,milyen jeleket ad.Önmagában a kedvességet is könnyen jelnek veheti az ember,ha többet lát az adott szituáció mögé.

Amíg nem nyilvánítja ki valamelyikőtök,hogy szívesen randizna a másikkal,addig nincs helyzet... 😀😀😀

2023. máj. 12. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem jelzésnek szánja, hanem csak motiválni akar.
2023. máj. 12. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha személyi edző és esetleg dicsér vagy ilyesmi, az nála a szakmája része, mert motiválni akar és önbizalmat adni az edzéshez. Érted, nő az önbizalmad, motivációd, többet és jobban akarsz edzeni, plusz kevesebb valószínűséggel adod fel az edzést, tehát többet fizetsz a csajnak, ráadásul akár hosszabb távon is biztos bevételi forrás lehetsz számára. Tehát neki ez az anyagi érdeke, nem flörtölni akar veled
2023. máj. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!