Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megmondjam neki, hogy messze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy messze ő a legjobb nő a szememben?

Figyelt kérdés

Még nem történt közöttünk semmi, de forr közöttünk a levegő, egyértelmű, hogy tetszünk egymásnak és kölcsönös az érdeklődés, csak még nem tudni, hogy mennyire és milyen formában tud ez kiteljesedni.

30 év körüliek vagyunk, és tudom, hogy komoly kapcsolatot keres, ahogy én is.

Nem olyan nő, aki minden férfinak az álma, de bizonyos egyedi tulajdonságok miatt nekem tökéletes. Jelen pillanatban az a véleményem róla, hogy magasan jobb minden más nőnél, akit ismerek. Akiket régen szerettem, csalódtam bennük, akik mostanság tetszettek, bennük is csalódtam vagy csak egyszerűen eleve nem vonzottak ennyire.

Ez a nő mindenki másnál sokkal többet ér számomra, legalábbis most így gondolom, és igazából ez már az első találkozásunk óta kialakult, most csak megerősödött.

Ezek azonban erős szavak, és nem biztos, hogy szükségesek kimondani. Abban sem vagyok biztos, hogy javítana vagy rontana a helyzeten, ha ezt megmondanám neki.

Ha megmondom neki, lehet, hogy örülni fog, jól esik neki, és még jobban belém szeret, mert valaki különlegesnek látja őt. Viszont azt is gondolhatja, hogy túl könnyen jön ki belőlem a nagymértékű vonzalom felé, nincs itt semmi kihívás, túl jónak gondolhatja magát hozzám. Azt is feltételezheti, hogy csak elkap a hév és meggondolatlanul mondok erős szavakat, amik nem is igazán hitelesek és biztos meg is gondolhatom magam.

Ha nem mondom meg neki, akkor is lehet, hogy összejövünk, nem változik semmi, a már meglévő kölcsönös vonzalom útján közelebb kerülünk egymáshoz. Azonban elsiklik afölött, hogy mennyire értékesnek tartottam, akár az is lehet, hogy ezt nem tudván végül inkább más céljai lesznek.

Megmondjam, vagy ne mondjam?

2023. máj. 24. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Meg kell mondani neki
Inkább ne mondj ilyet, máshogy kell közeledni
15 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ismerkedj vele és ha belészeretsz, vagy úgy érzed pluszban komolyabbra fordul a dolog, akkor elmondhatod, kimutathatod legfőképpen, hogy fontos számodra, semmit nem ér a szó ha a tettek az ellenkezőjét tükrözik ám...
2023. máj. 24. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Mond meg neki. Lesz ami lesz.

Kíváncsi vagyok a végére. Lehet, hogy pont bejön neki.

Írd majd meg.

2023. máj. 24. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Mondd meg neki!🤌
2023. máj. 24. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Basszus vonzódsz hozzá, mert más mint azok, akikben csalódtál. Ezért érzed, hogy tökéletes, de jön olyan, aki tetszeni fog külsőre nagyon és otthagyod, megcsalod!

Miért nem lehet lassan fokozatosan haladni? Nagy szavak aztán semmi se lesz belőle hiszen csak azért vonzódsz hozzá igazából, mert ellentéte a többinek!

2023. máj. 24. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
4. Igen igen !
2023. máj. 24. 22:01
 6/13 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy jelenleg milyen viszonyban álltok?
2023. máj. 24. 22:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így frontálisan ne mondd meg neki, mert ezzel nem lehet mit kezdeni. Inkább fejezd ki, hogy mit érzel iránta, hívd el, tölts vele időt és alakulni fog.
2023. máj. 24. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne mondd el neki. Nagyon örülnék neki, ha egy férfi ilyet mondana nekem, DE ha teljesen őszinte akarok lenni, mikor ez velem megtörtént, onnantól kezdve távolságot tartottam az illetőtől, túl könnyűvé vált a dolog, semmi kihívás. Nyilván ez személyiségfüggő is, nekem szükségem van a kihívásokra az élet más területein is. Ha szeretne tőled valamit, nem ezen fog múlni, hogy összejöttök-e, ebben biztos lehetsz! Én akkor örülnék ennek a mondatnak a leginkább, miután megvolt az első szex köztünk és reggel egymás mellett ébredünk...vagy esetleg még aznap éjjel szex után. Ha szex után is így nyilatkozik egy férfi, az az igazi érték! :D

30/N

2023. máj. 24. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban vagytok, azt nem írtad.
2023. máj. 24. 23:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Én valamivel azért romantikusabban fejezném ki magam. Legjobb helyett lehet,hogy legszebbet mondanék, a legjobbat lehet, hogy tárgyiasítónak vélné. (Még nem olvastam el a kérdés kifejtését, holnap megnézem , és tervezek reagálni még ide; még eddig Ne vedd kp-nak , amit írtam.
2023. máj. 24. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!