Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mik azok a szembetűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mik azok a szembetűnő körülmények aminél a nők már úgy vélik, hogy a pasi gazdag?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 14:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%
#9 ő rosszul csinálta, nekem 21k a havi részlet 22 hónapra :D
2023. máj. 24. 14:47
 12/29 anonim ***** válasza:
62%
Tapasztalatom szerint azok a nagyon belőtt hajú, erősen illatozó, márkás-mindent hordó divatmajmok szoktak hülyeségre költeni, míg a turkálósból öltözködő értelmiségiek inkább gyűjtenek lakásra.
2023. máj. 24. 14:53
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Ja, meg nekem sajnos csak egy 2016-os Juke Nismo RS-em van, bár én mindig teletankolom :D
2023. máj. 24. 14:56
 14/29 anonim ***** válasza:
29%
A glc-t én is. A nissan 350z-ét azért nem, mert nem megyek vele olyan sokat.
2023. máj. 24. 14:59
 15/29 anonim ***** válasza:
55%

9-11, Jéééééézusom, félmillió egy telefonra úgy, hogy 2 évig fizeted? Dehát másfél év után úgyis beb*đzod a képernyőjét vagy csak simán elavul... Nevetséges ennyi pénzt költeni rá:D És nem azért sokallom, mert ninc pénzem, mert szerencsére kb 2-3 hét alatt kitermelünk ennyi pénzt, nem okozna gondot egyben megvenni, de... egy telefonra ennyi pénzt?:D Röhej:D

Az igazán gazdagok ruháin nincs márkajelzés. Ugyanis hiába közismert egy márkáról, hogy drága, egy gazdag (és értelmes) ember nem azért fizet pénzt a gyártónak, hogy aztán ő legyen a két lábon járó hírdetőtáblája.

De összességében szerintem a viselkedésen lehet rajtakapni a vagyont. Nem nézi az árakat, nem ahjt be párezres adósságokat, meghív, de ha úgy van le se szarja, hogy nem hívtad vissza, nem okoz neki gondot, hogy ha akárhol van és meéhezik, hogy beüljön valahova enni.

RÖviden nagyvonalú.

Persze van az a fajta gazdag is, aki a vadiúj sportautójával a szalon kirakatán távozik, mert le se szarja, hogy az első útja gy a szervízbe kell vezessen meg hogy kártérítést kell fizetnie.. meg sportautókat gyújt fel brahiból.. De ez inkább az aranyifjakra jellemző, akik apuci pénzéből játszanak, nem a sajátjukból.

2023. máj. 24. 15:06
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
#15 meglepően jól bírja a képernyője. Egyszer kiesett a zsebemből az utcán, és még rá is léptem. Lett rajta 2 mély karc a bal felső sarokban, de ennyi.
2023. máj. 24. 15:19
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
16, ezt az én 30ezres Xiaomi androidom is hozza, ez nem olyan nagy teljesítmény:D
2023. máj. 24. 15:23
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"Hé, gyere, csináljunk egy közös szelfit a hétszázezer forintos Olympus OM-D E-M5-ös fényképezőmmel!"

Ez mindig beválik.

Csak legyen is nálad egy hétszázezres Olympus, mert ha a Xiamiau low budget karcos mobilt kapod elő, lőttek a hatásnak...

2023. máj. 24. 16:09
 19/29 anonim ***** válasza:
35%

#8: "mint egy kép egy kocsmában egy sörrel"

Annál BÁRMI jobb benyomást kelt. A kocsma a társadalom söpredékének a gyűjtőhelye.

2023. máj. 24. 16:15
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
#19 naa, ha egy 1TB-os iPhone 14 Pro Max ki van csapva az asztalra, az már teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat
2023. máj. 24. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!