Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz úgy ismerkedni társkeresőn másokkal, hogy még az exed-del együtt élsz?
Figyelt kérdés
Van így esély? Vagy jobb lenne előbb szétköltözni és utána ismerkedni?2023. máj. 24. 12:47
2/10 anonim válasza:
Igen gáz mert kvára nem vagy túl rajta
3/10 anonim válasza:
Igen, gáz. Le kell zárni a régi kapcsolatot teljesen, lakhatási szempontból is.
Ki kezdene úgy kapcsolatot a másikkal, hogy az még együtt él az "exével"?
Ilyenek szoktak lenni a se veled, se nélküled (ex is meg nem is) kapcsolatok...
5/10 anonim válasza:
Ha megtudnám otthagynám a csajt egyből...nem tudnám elhinni h csak együtt élnek és tuti nincs már semmi.
6/10 anonim válasza:
Direkt ismerkedni nem érdemes így, de voltam már olyan helyzetben, hogy úgy jött váratlanul a kapcsolat, hogy az exszel még nem oldottuk meg teljesen a lakáskérdést - pontosabban ő nem oldotta meg, mert az én lakásomban laktunk, de nem raktam ki az utcára a szakítás után... Volt tehát egy rövid, átmeneti időszak, amikor még az exemmel laktam külön szobában és ezt az új párom is elfogadta, sőt, valószínűleg értékelte, hogy nem vagyok genya a másikkal, ha vége a kapcsolatnak.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ciki. Nehéz lesz elmagyarázni annak akivel ismerkedsz. (egyszer csak elmegy hozzád, és el kell mondani hogy az exeddel laksz)
9/10 anonim válasza:
Ezt kb így kell elképzelni? 😂
10/10 anonim válasza:
Mikor ez kiderül, a nő kuka.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!