Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, akik féltek kezdeményezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik féltek kezdeményezni a lányoknál, mitől tartassz?

Figyelt kérdés
Én bennem mindig az van, hogy nálam biztos van jobb, unalmas leszek. Meg megszólítani sem merem a lányokat. Nem tudom így lesz e valaha barátnőm.
2023. máj. 23. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Lehet jönni azzal, hogy ennyire nem tragikus a helyzet, mert "nézd meg az utcán milyen hapsiknak van párja" és "ismerek olyan srácot, aki fogatlan, elhízott, anyjával lakó közmunkás, mégis mindig több Victoria's Secret modellel kavar párhuzamosan, mert jó a dumája"."

Ez nekem is az egyik kedvenc szövegem, főleg hogy azok írják ezt akik egyébként ezt kvázi arra alapozzák, hogy LÁTTAK ilyet, de a hátteret nem ismerik. Nálam is előfordult, hogy ismerősök kérdezték, hogy milyen csajt sikerült "összeszednem", mert előző nap láttak valahol, aztán kiderült, hogy húgommal mentem valamerre.

Vannak nekem is lány barátaim, haverok akikkel akár kettesben is szoktam mutatkozni, de ez nem jelenti azt, hogy ezen kívül bármi más lenne köztünk.

Sőt van nem egy nem kettő olyan haverom akiknek mániájuk, hogy XY csajok után futnak, konkrétan akár évekig viszik ide-oda a kiszemelt lányt, koncertre, moziba, kajálni, kirándulni, és külső szemlélőnek tűnhet úgy ,hogy a lány és a pasi együtt vannak a valóságban viszont totál más a helyzet.

Erre alapozni eléggé baromság bármit is.

2023. máj. 25. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!