Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek szép, okos és kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szép, okos és kedves barátnője van: mi volt a titkotok?

Figyelt kérdés
Hogyan tudtatok ilyen nőt szerezni?
2023. máj. 22. 23:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én itt is ismertem meg modell alkatú csajt. Hosszú combok, gyönyörű arc, hosszú szőke haj, zöld szemek és alapvetően kedves volt, kicsit szubmisszívebb beütéssel. Sajnos a távolság miatt nem működött. Egy másikat egy netes játékban ismertem meg, hasonló kaliber, csak barna hajjal és barna szemekkel. Ott is a távolság volt a gond. Ez a baj neten való ismerkedéssel. :D
2023. máj. 23. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Mi a titkom?

Eleve nem akarok összejönni olyannal, aki ne lenne kedves. Nálam a személyiség az első számú szempont. Miért akarnék olyannal összejönni, akivel ne érezném jól magam??

Ugyanez az értelmi képességekkel kapcsoaltban igaz. Természetesen nem arról van szó, hogy tudományos munkatársat keresnék magam mellé, de eleve nem próbálkozok olyannál, aki két értelmes mondatot sem bír kinyögni.

És nyilván nem fogok olyannál bepróbálkozni, aki számomra taszító.

Szóval a titkom az, hogy eleve olyannál próbálkozok, akinek szívesen lennék a barátja.

2023. máj. 23. 10:11
 13/21 A kérdező kommentje:

"Eleve nem akarok összejönni olyannal, aki ne lenne kedves. Nálam a személyiség az első számú szempont. Miért akarnék olyannal összejönni, akivel ne érezném jól magam??"

Ez tök jó, csak mit csinálsz akkor, ha találkozol egy kedves elhízott nővel vagy bányarémmel? Tök logikus, amit írsz, csak hát ez nem elég, mindenkinek fontos, hogy szép is legyen mellette.

Aki meg szép is mellette, az vagy foglalt, vagy 100 udvarlója van mindig, ami feltornássza az egóját. Ezért a kérdés.

2023. máj. 23. 10:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Az én párom titka, hogy sushizni hívott és jól néz ki😁
2023. máj. 23. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Nah de ha valaki nem szereti a sushit? :D
2023. máj. 23. 12:25
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

nézz ki vállalhatóan, legyenek értelmes gondolataid, legyél jó fej és kedves (de ne ilyen "lúzer vagyok és nem maradt más, mint kedvességgel kompenzálni" módra, hanem belülről fakadó dolog inkább), legyenek normális emberi és társas készségeid, és olyan érdeklődéseid, amikhez a másik tud kapcsolódni.

ha ezek megvannak, nem olyan nagy dolog olyan barátnőt találni, aki szép, okos és kedves.

ahhoz viszont tényleg kell a szerencse, hogy egyúttal világnézetet, életstílust, szexuális beállítottságot tekintve is passzoljatok.

2023. máj. 23. 12:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: ilyen vagyok, és de, nagy dolog ilyen barátnőt találni. Azért nagy dolog, mert rengeteg fiú van, akire ez igaz. Egyetemeken sok normális, művelt, nem rosszul kinéző srác van, és mind ilyen barátnőt keres.
2023. máj. 23. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:

na de lennie kéne legalább ennyi szép, okos, kedves lánynak is az egyetemeken.

egyébként én nem látom olyan nagy számnak az egyetemista felhozatalt, legalábbis a fiútöbbségű helyeken. elég sok az igénytelen, beszűkült srác, akiknek a tanulás, piálás, esetleg egy-két hobbi teljesen ki is tölti az életét, és az idejük legnagyobb részét a hasonló srácok körében töltik. persze közülük a talpraesettebbek találtak csajt, a többiek viszont leginkább csak álmodoznak és részegednek.

2023. máj. 23. 13:23
 19/21 anonim ***** válasza:
#15 akkor örökké szingli marad 🤣
2023. máj. 24. 13:37
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Akkor gyorsan csinálnom kell valamit a feleségemmel... :D
2023. máj. 25. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!