Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten azért jönnek össze a nők négerekkel, arabokkal, kínaiakkal, romákkal és Nyugati részeg turistákkal, mert ott nem jut nekik magyar pasi már?
Budapestre költözik fel szinte az összes fiatal nő az egész országból. Míg vidék teljesen elférfiasodott, a nagyvárosokat leszámítva már mindenhol olyan a nemek aránya, hogy eleve nagyon kevés a fiatal de aki van azok közül is 5-ből 4 férfi. Nyilván azért mert Budapest elszívta a nőket.
Ezért jönnek össze mindenféle társadalomból kirekesztett kisebbséggel is a budapesti nők, mert sokaknak már nem jut magyar pasi? Vagy ezek a pasik izgalmasabbak, egzotikusabbak, esetleg pénzesebbek mint a magyarok, azért kapósabbak?
Mert ők nem bunkók, mint a magyar férfiak. Ezenkívül nem kövérezik le a 60-70kg-os nőket, sőt van amikor a 80-at sem.
A külföldi férjem mellett fogadtam el, hogy 65 kilósan nem vagyok kövér.
A magyar exeimnek mindig problémája volt vele, hogy nem vagyok csontsovány.
Ami még pozitívum: a külföldi férfiak nem fillér bszóskodnak, és nem várnak szexet kávéért cserébe. Nem rapliznak és sértegetnek, ha egy nő elutasítja őket.
11-es én is ugyanezt tapasztaltam, a magyar pasik 55 kilót várnak el minden nőtől, ha már 65 kg vagy és van rajtad mit fogni vagx csak izmos vagy, akkor 'diétázhatnál kicsit, mert nem bírlak megemelni'. Ki kérte,hogy emelgessen? Menjen el edzeni, hogy elbírja a 65 kilót.
Érdekes, hogy a külföldieknek tökéletes az alakom.
És ezért inkább összejössz egy nőket teljesen tárgynak tekintő muszlim arabbal, minthogy lefogyjál 10 kilót, amivel nem csak a pasiknak, de magadnak is jobban tetszenél a tükörben, ráadásul egészségesebben is élnél?
Ez téged minősít.
65 kg szerinted nem egészséges? Tudod, a magyar exem miatt egyszer lefogytam 55-re úgy, hogy napi szinten koplaltam. A fogyás miatt megszűnt a menstruációm, 10 hónap kellett,hogy helyreálljon.
A muszlim férjem (aki nem arab), még soha nem bántott a súlyom miatt. Nem iszik, nem jár el itthonról, a családjának él. 15 év alatt egy hangos szava nem volt hozzám, se a gyerekünkhöz.
Tudod kinek kellene mègegyszer magyar férfi...
Már ne haragudj kérdező, de az 170 centimmel 55 kilósan kint voltak a bordáim, a seggem meg lapos volt, pont egyik nap dobott fel a fb emléket abból az időből és úgy nézett ki az alakom, mint egy tinifiúnak. Szerintem annak, akinek ez tetszik van egy enyhe pedofil hajlama, mert a nőkön jó, ha van mit fogni. Kerek fenék, kis csípő.
De látod ez a különbség a külföldi meg a magyar között, hogy nektek a gebék tetszenek, míg minden más országban a szép,kerek fenék a divat és a nőies,nem kisfiús alak.
16. Ismerős.
Amikor megismerkedtem a férjemmel, baromi szégyenlős voltam, mert belém "nevelték", hogy kövér vagyok. Amikor elmomdtam neki,hogy mi a baj, nem is értette, hogy miért gondolom magam kövérnek.
Tévedésben élsz.
De az való igaz,ég és föld egy külföldi és a tipikus magyar férfiak.
Külföldi férfi pl nem itt sajnáltatja magát,hanem bennük megvan az a tipikus udvarlási forma,ami itthon régen kiment a divatból.
Nem merül ki abban a kommunikáció,hogy kb semminek sem néz,de azt elvárná,hogy azonnal szexelj vele...tudnak udvarolni,megadják a tiszteletet,és az első randinak is megadják a módját.
És lehet azzal jönni,hogy jaj mert néger,arab stb.
Mindegyik kultúrában van idióta és normális férfi is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!