Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják megérteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják megérteni a feministák , hogy átlag pasinak soha nem fog kelleni egy tehén nő?

Figyelt kérdés
Ugye itt minden kérdésnél oda írják a pasinak, hogy fogadja el a dagi nő szintet még akkor is ha egy jó pasiról van szó...
2023. máj. 20. 08:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Amikor megértik a férfiak, hogy egy átlag nőnek sose fog kelleni egy disznó férfi.

(Attól még, hogy kocogsz, simán lehet rajtad bőven felesleg.)

2023. máj. 20. 09:31
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
Most Shrek, vagy Bazsika a kérdező? Vagy a portás csávó, aki napi 10 km-t megy munkában.
2023. máj. 20. 09:37
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudom miről beszél? Nekem tetszenek a dundibb nők. És nem sose voltam az normál testalkatnál nagyobb.
2023. máj. 20. 09:51
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező: te most itt akarsz nőt fogni? Vagy az bánt, hogy nincs senkid? Mert ha te csak és kizárólag az anyagi javakat tekinted előnyödnek (és, hogy szerinted jó pasi vagy), akkor nem gondolod, hogy innen indul a probléma?
2023. máj. 20. 10:02
 15/33 anonim ***** válasza:
82%
Hát... Ismerek kifejezetten jó pasit duci nővel.
2023. máj. 20. 10:14
 16/33 anonim ***** válasza:
14%
Hat lehet benne valami. Tegyuk hozza a nok nagy resze szules utan hizik, egyresz a hormonok miatt, masreszt mert onnantol nem az van hogy ures huto es netflix mellett eltelik egy napja, hanem etetni kell a csaladot es allandoan kajaltatassal foglalkozni. Na most ha a ferfiaknak nyilvan tinitesttel, gyerektelenul vonzobb es utana mar tehénformában nem áll fel rájuk, akkor ez lehet a természet müve is. A szaporodást így akadályozza, szabalyozza a termeszet, hogy kevesbe vonzova teszi a szult noket. Mindenesetre, nekik mar biztos lesz utoduk, hisz szultek. Ellenben a te fajtad ki fog halni, illetve rendkivuli harcokat vivhatsz par alfahimmel, akik tobb fiatal sovany not is leakasztottak. Szoval hagyd a nőket és ne akard kefogyasztani, hogy neked tetszen. Tessek szepen harcolni az alfakkal a keves fiatal sovany gyerektelen noert, vagy pusztuljon ki a genetikad.
2023. máj. 20. 10:27
 17/33 anonim ***** válasza:
94%

"A szaporodást így akadályozza, szabalyozza a termeszet, hogy kevesbe vonzova teszi a szult noket"

Ezzel csak az a baj, hogy több a túlsúlyos férfi, pedig ők a szülésre sem foghatják.

2023. máj. 20. 11:02
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

"Már bocs de ha án egy vadiúj mercedesel járok, van egy 2 emeletes házam amit vettem és nettó 740e a fizum. Akkor igenis jó pasi vagyok ha másban nem is akkor pénzben."

Számomra a jópasiságnak a pénzhez semmi köze. Jó pasi pénzben = tehetős.

2023. máj. 20. 11:16
 19/33 anonim ***** válasza:
89%
Tévedésben vagy, mert vannak olyan férfiak, akik inkább a teltebb nőket részesítik előnyben, mint a vékonyabbakat. Egy régi haverom is ilyen, 3 komoly kapcsolatáról tudok, ebből egyik nő sem volt vékony. Látod-látod milyen szomorú sorsod van, még a "tehén" nők is megtalálják a párjukat, miközben te egyedül maradsz :) Ilyen ez, a többi b.szik te meg bőgsz.
2023. máj. 20. 11:20
 20/33 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem amúgy mindegy, hogy megértik-e.

Te éld az életed a saját buborékodban, ők élik az életüket az övékben, amíg valakinek kényelmes a sajátja, nem nagyon fog belőle kilépni.

Ha te rosszul érzed magad, akkor kell megpróbálni elfogadni, hogy mások másképp gondolkodnak és ezen változtatni. De egész addig szerintem csak chill-elj le és ne foglalkozz mással a saját lelki békéd érdekében. Úgyse tudják rád kényszeríteni a kövér nőket, ha nem akarod.

2023. máj. 20. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!