Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják megérteni a feministák , hogy átlag pasinak soha nem fog kelleni egy tehén nő?
Figyelt kérdés
Ugye itt minden kérdésnél oda írják a pasinak, hogy fogadja el a dagi nő szintet még akkor is ha egy jó pasiról van szó...2023. máj. 20. 08:59
1/33 anonim válasza:
A skála a személyiségben van. Ha számotokra nem, még nem álltok készen semmilyen felnőtt kapcsolatra. Barátira sem. Lehet azt hiszitek van ilyen kapcsolatotok, de nem lehet, mert nem álltok készen azt megteremteni se.
2/33 anonim válasza:
Szerintem soha senki nem írt ilyet jó pasinak. Ha viszont te átlagosnak vagy jó pasinak hiszed magad, mégsem kellesz éveken keresztül egy vékony nőnek sem, akkor nagyon túlbecsülöd magad.
3/33 anonim válasza:
Ha jó pasi lennél, let's be real nem ide írtál volna ki kérdést. Átlagos, vagy ronda vagy és a személyiséged sem lehet elkáprásztató, sőt lehet az életmódod sem. Mondhatjuk bárkire, hogy csúnya habár az ízlések eltérnek, úgyhogy itt inkább a belső tulajdonságaiddal lehet gond. Változtass! Sok szerencsét! :)
4/33 anonim válasza:
Megértjük. A fogadd el a szinted azt jelenti vagy elfogadod a szinted vagy elfogadod, hogy egyedül recsekázol magadnak? Ti ezt mikor fogadjátok el????
5/33 A kérdező kommentje:
Már bocs de ha án egy vadiúj mercedesel járok, van egy 2 emeletes házam amit vettem és nettó 740e a fizum. Akkor igenis jó pasi vagyok ha másban nem is akkor pénzben.
(amúgy ezek mellé még rendszeresen kocogok is)
2023. máj. 20. 09:09
6/33 anonim válasza:
Jó, de ha nagyon csúnya/kövér vagy, akkor nehéz lesz olyan nőt találni, aki hasra esik a 700 ezres fizudtól. Inkább 2 milliós kéne a kompenzáláshoz.
7/33 anonim válasza:
Ne használj olyan szavakat, aminek nem ismered a jelentését!
Ide tartozik a jó pasi is! ☝️
8/33 A kérdező kommentje:
6. Hogy a faxomba lennék kövér amikor rendszeresen kocogok(heti 3 alklalom)?
2023. máj. 20. 09:13
9/33 anonim válasza:
Csúnya attól még lehetsz.
Havi 740 nem rossz fizetés, de nagyon flexelni vele azért nem elég.
10/33 anonim válasza:
A kondiban is szoktam látni kövéreket, csak mert valaki sportol, attól még lehet túlsúlyos. Ja és a stílusod is gusztustalan, agresszív vagy, nem csoda, hogy nem kellesz a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!