Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet erre a patthelyzetre a megoldás a "párkapcsolati piacon"?
A nők jellemzően olyan férfit keresnek maguk mellé akik hasonló vagy némileg magasabb státusszal, kvalitásokkal rendelkeznek, mint ők.
A férfiak viszont jellemzően olyan kapcsolatot keresnek, ahol pl pl ők keresnek többet, ők a magasabban képzettek, ők lehetnek a "családfők", a dominánsabbak.
Ez elvileg nem gond, hisz a két elvárás pont összeér.
De közben Magyarországon a nők magasabban képzettek, pl a friss diplomások aránya 54-46% a nők javára. Nyilván ezzel együtt jár a magasabb státusz, stb..
Azaz sok férfi kvalitása a nőé alá esik, így viszont sem a nő nem találja meg benne a legalább egyenrangú partnert, sem a férfi nem képes magasabbra pozícionálni magát a nőhöz képest.
Mit gondoltok erről? Mi lehetne megoldás erre? Húzzanak bele a férfiak? Ne tanuljanak tovább a nők? Valamelyik társadalmi szinten változtassa meg az igényét? Utóbbi esetben milyen hatással lenne ez a családképre?
30, sztem a lényeg nem ment át.
De igazából mindegy, a kérdés nem az ITról szól, hanem úgy általában a státuszról és a nemek státuszbéli különbségeiről.
Öhmmmm jjjjó, a középkorúak társkereséséről nekem kevés fogalmam van, ott azért már elég árnyalt és terhelt a kép. Ha erről akarsz kérdést kiírni, hajrá, dee ha kérhetem, ne az én kérdésem alatt kezdj el boncolgatni egy olyat, ami téged érdekel, nem engem:D
Megg... nem beszéltem amúgy vezető beosztású nőkről eleve, de ez most mellékes.
Más egy tanár munkája, és egy asztalosé vagy kőművesé. Mindegyikre szükség van, de nem mindenhez kell egyetemi végzettség. Egy szakember sok évi munkával, gyakorlattal szerzi meg a "diplomáját", csak azt nem nevezik diplomának.
Összehasonlíthatatlan dolgokat kár egymáshoz képest rangsorolni.
A párkapcsolatok 2 EMBER kapcsolatáról, és jó esetben együttműködéséről kell hogy szóljanak, függetlenül a diplomától és az anyagi elismeréstől.
Erre nem kell semmiféle megoldás.
A nőknek nincs akkora szükségük a férfiakra, mint fordítva.
A legtöbb nő nagyon jól megvan egyedül is, vagy más nővel él együtt, akár barátságból, akár valódi szerelemből.
Gyereket sem akar minden nő, így ezzel sincs gond a legtöbb esetben.
Ha mégis kéne nekik gyerek, van örökbefogadás, mesterséges megtermékenyítés, vagy kiélheti a gyermek szeretetét pl. keresztanyaként.
Ha a férfiaknak nő kell, akkor igen, húzzanak bele!
Hát a nőknek talán lentebb kéne adni az irreálisan magas elvárásaikból: 2 autó, 1 nagy rózsadombi lakás, havi nettó 2-3 milla, 190 centi magas, kockás has, lapát áll, érzelmileg elérhető, hatalmas baráti társasággal, karrier célokkal, vállalkozással, főzni tudással, mindig elérhető a nő számára, gavallér, jó a kapcsolata a családjával és még sorolhatnám...
Tündérvilágban élnek a nők és észre se veszik olyan magasan vannak az elvárásaik, nem adják lentebb.
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!