Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki próbálkozik de sosem adatott meg neki egy párkapcsolat sem?
Ha találsz valakit a neten a környékeden, de nem szimpi, attól még beszélgethetsz, találkozhatsz vele. Lehet ebből barátság is, máris lenne társaságod, elmész valahova vele, ott is tudsz nézelődni.
Amúgy nekem is volt olyan, hogy egyáltalán nem tetszett a pasi, de imádom, ha egy pasi humoros, jön belőle a hülyeség tök spontán, meg persze az udvariasság. ☺️
Igen,engem szinte mindenki elutasít, pedig sok lánynál próbálkoztam már. Akivel meg eljutok randizni, az meg utána utasít el. Mondjuk autista vagyok, valószínűleg emiatt sem tetszem a lanyoknak.
21/F
Igen szebb az akinek ep a fogsora.
De pl erdemes moge nezni, mert ott akinek nem epp a fogsora, ha a szinfalak moge nezunk lehet csunyabbat is latunk.
Van akinel csak ennyi van, es rendbe lehet tenni, van akinel meg ennyit se erdemes.
Jelen.
Mondjuk olyan sokat nem is próbálkoztam. Nemrég sok év után újra tettem egy óvatos közeledő lépést, egy lány felé, aki addig kb tündérként viselkedett velem. Nem szólt hozzám azóta. :D
Nekem már annyi. Fel nem adom, teszem ami telik tőlem, hogy gazdagodjak/szépüljek, de nekem már annyi, már elkéstem.
Amúgy egész jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!