Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki próbálkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki próbálkozik de sosem adatott meg neki egy párkapcsolat sem?

Figyelt kérdés
Miért van ez és, hogy viselitek a mindennapokat?
2023. máj. 16. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy próbálkozol, hogy nem jön ne semmi?
2023. máj. 16. 21:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Legfőképpen neten ismerkedek, az a baj, hogy akinek tetszek az mind az ország másik végében van vagy másik országban. Próbálok a környéken ismerkedni, de sajnos nincsenek barátaim, így nem igazán hívnak sehova se, ahol meg lehetne ismerkedni, ott főleg tizenévesek vannak.
2023. máj. 16. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, hátrányos helyzetű vagyok, feladtam végleg. Volt már olyan, hogy azthittem bejöttem valakinek, odamentem, elutasitott. Hát jó, én nem hiszek senkinek, elegen van hogy játszadoznak az érzéseimmel, úgyis el fognak utasitani.
2023. máj. 16. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha találsz valakit a neten a környékeden, de nem szimpi, attól még beszélgethetsz, találkozhatsz vele. Lehet ebből barátság is, máris lenne társaságod, elmész valahova vele, ott is tudsz nézelődni.

Amúgy nekem is volt olyan, hogy egyáltalán nem tetszett a pasi, de imádom, ha egy pasi humoros, jön belőle a hülyeség tök spontán, meg persze az udvariasság. ☺️

2023. máj. 16. 21:54
 15/21 A kérdező kommentje:
hát pont ez az, hogy a környéken senkit se találok akivel beszélni tudnék. Szóval még csak barát szinten se tudok ismerkedni környékbeliekkel, konkrétan az ország minden tájáról vannak ismerőseim és barátaim, kivéve a megyét ahol élek.
2023. máj. 16. 21:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Igen,engem szinte mindenki elutasít, pedig sok lánynál próbálkoztam már. Akivel meg eljutok randizni, az meg utána utasít el. Mondjuk autista vagyok, valószínűleg emiatt sem tetszem a lanyoknak.

21/F

2023. máj. 16. 22:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Jelen. Van egy alapbetegségem, ami az egyik hátráltató tényező, a másik, hogy nagyon introvertált vagyok. (F)
2023. máj. 16. 22:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen szebb az akinek ep a fogsora.

De pl erdemes moge nezni, mert ott akinek nem epp a fogsora, ha a szinfalak moge nezunk lehet csunyabbat is latunk.

Van akinel csak ennyi van, es rendbe lehet tenni, van akinel meg ennyit se erdemes.

2023. máj. 17. 00:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Én próbàlkozok, eddig a majdnem 30 év alatt 1 rendes kapcsolat adatott meg és 1-2 fizetős kaland. Tudom nem sok meg nehéz eset vagyok de legalább nem 0 tapasztalatom van.
2023. máj. 17. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Jelen.

Mondjuk olyan sokat nem is próbálkoztam. Nemrég sok év után újra tettem egy óvatos közeledő lépést, egy lány felé, aki addig kb tündérként viselkedett velem. Nem szólt hozzám azóta. :D

Nekem már annyi. Fel nem adom, teszem ami telik tőlem, hogy gazdagodjak/szépüljek, de nekem már annyi, már elkéstem.

Amúgy egész jól vagyok.

2023. máj. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!