Mit tegyek? Próbálkozik nálam a főnököm.
Figyelt kérdés
Jól néz ki és azt csinál amit akar én az ilyen típust szeretem. Viszont felesége gyereke van ami zavar... Magamat nem féltem de mi lesz a gyerekkel. Ha összejönnénk nem akarom nevelni.2021. máj. 14. 08:20
2/21 anonim válasza:
:D... nyugi nem jöttökbössze... max meg leszel dugva néha.
4/21 anonim válasza:
Nem kell félned, nem cserélné le a feleségét rád, max mellette suttyomba félrekurogatna veled.
5/21 anonim válasza:
Ha ilyen könnyűvérű p*csa vagy, bőven elég, ha 1-2x szétteszed neki. 😁
6/21 anonim válasza:
Gratulálok! Amúgy nem fogja otthagyni a gyerekeit miattad, csak szexre kellesz.
7/21 anonim válasza:
Nyugi, ha nem veled csalja meg a feleségét, akkor mással, sőt, már eddig is biztos megcsalta, de én a helyedben tuti nem lennék egy szánalmas ürítőláda, de te tudod.
8/21 anonim válasza:
Szerintem te csak dugni kellesz neki. Nem tűnsz túl értelmesnek se, nem olyan típus vagy aki miatt bárki is ott hagyná a családját.
Ha esetleg a feleség hagyja ott, a gyerek általában az anyával marad.
9/21 anonim válasza:
Ha okos vagy, akkor jól ki tudod használni a helyzetet. Csaj ismerősnek így lett BMW-je, hogy kavar a főnökkel, akinek felesége van, ha van egy kis esze felcsináltatja magát és tuti fog kapni egy lakást vagy házat+ a gyerekre nem kevés pénzt. Nem ilyen kis porbafingó kft ügyvezetőjéről van szó, hanem elég jólmenő vállakozásé.
10/21 anonim válasza:
Akkor mégis magadat félted, nem a gyereket, ha nem akarod nevelni. De ne is te neveld,hanem az anyja, éspedig az apjával együtt. Az ilyen nőcskéktől dőlnek össze a házasságok. Még ha szerelmesek lennétek egymásba, azt mondanám, előfordul ilyen, de hogy éppen csak hogy tetszik. Ez szégyen, mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!