Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki próbálkozik de sosem adatott meg neki egy párkapcsolat sem?
Figyelt kérdés
Miért van ez és, hogy viselitek a mindennapokat?2023. máj. 16. 20:25
1/21 anonim válasza:
Nincs.
100 próbálkozásból 1 azért be szokott jönni.
2/21 anonim válasza:
Szerintem ha soha egy sem adatott meg, ott felül kellene vizsgálni a módszereidet.
3/21 anonim válasza:
Van, én ilyen vagyok. Az oka az, hogy semmilyen módon nem tudok érdekes lenni a másik nemnek, a mindennapokat pedig sokáig nehezen viseltem, aztán megtanultam megszokni ezt az állapotot.
4/21 anonim válasza:
Nekem adatott volna, de olyanokkal, akiket én nem szerettem volna úgy is. De sajna, nem sajna szingli vagyok 22 éve 🥲
5/21 anonim válasza:
Hát, talán lejjebb kellene adni az igényeket és nem a szőke hercegnőre várni...
6/21 anonim válasza:
Sokszor nem a szőke hercegnőről van szó, de örülnék neki, ha legalább annyi foga lenne a nőnek, mint nekem, ám ez a Szolirecepciós Trixikék és Dohánybótieladó Gizikék szintjén nem mindig jön össze.
7/21 anonim válasza:
Hát, amíg megrekedtetek a fogak szintjén és előítéletesek vagytok, addig sok jóban ne reménykedjetek! :D
8/21 anonim válasza:
Most nem azért, kedves 6-os, de orálnál például kifejezetten előny is lehetne akár a kevés fog. Nem tudtok ti semminek se örülni, az a baj! :D
9/21 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül próbálkozni, van, hogy egyszerűen csak hagyni kell, hogy kialakuljon.
10/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!