Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem Kellek a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem Kellek a nőknek mert kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Sokat mondogatják hogy nem a külső számít mégsem akar egy nő sem tőlem semmit. Valószínűleg mert kövér vagyok. De azt nem értem hogy más kövér férfinek viszont van barátnője. Akkor én miért nem tudok szerezni? Hogy van ez akkor?
2023. máj. 14. 16:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

173 cm vagy ?

60 kg plusz legalább van rajtad.

2023. máj. 14. 19:01
 22/27 anonim ***** válasza:

Ez valagogy úgy néz ki, hogy:

- nem csak a kövérséged miatt nem kellesz nekik

- mert kövéreknek is van párjuk, tehát te is találhatnál párt elvileg

- normál testalkattal viszont sokkal több esélyed lenne rá

(Arról nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az életed minden területen)

2023. máj. 14. 19:21
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

Szintén 173 centi vagyok. Világéletemben küzdöttem a súlyommal, hol lefogytam hónapokig tartó legelés árán, hol visszaszedtem ÁFA-val együtt a leadott súlyt. Az alábbiakat tapasztaltam.

97 kilósan nem kellettem senkinek.

86 kilósan nem kellettem senkinek.

73 kilósan nem kellettem senkinek.

Most 77 kiló vagyok. Nem kellek senkinek.

Megközelítőleg 0 gramm izom van rajtam egyébként, szóval 73 kilósan is viszonylag vastag voltam. Egyébként soha nem mondta ki senki, hogy kövér vagyok, de másra nehezen tudok gondolni. Ellenben ezen a ponton felmerül a kérdés: mégis, hány kiló legyen egy férfi? 65? 60? 40? 29/incel

2023. máj. 14. 20:18
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ember 65 kg plusz van rajtad az rengeteg...
2023. máj. 15. 02:48
 25/27 anonim ***** válasza:

23# El nem tudom képzelni hogy ekkora humorral kinek ne kellenél?

Szakadtam...köszi hogy feldobtad a napom.

2023. máj. 15. 08:47
 26/27 Koltt09 ***** válasza:
Öreg, gyakorlatilag két ember vagy egyben, szóval ha lenne egy csajod az már èdes hármas lenne. Azt meg a legtöbb nő nem vállalja be csak úgy.
2023. máj. 15. 14:56
 27/27 anonim ***** válasza:

@25

Ez alighanem irónia részedről, mert szerintem se a történet, se a megfogalmazás nem volt vicces (hát, megélni meg pláne nem az). Abban a valószerűtlen esetben, ha mégis jót derültél rajta - örülök, hogy szebb lett a napod! :D Hát igen, az egyik ember öröme a másik ember bánata.

2023. máj. 15. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!