Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eldönteni, hogy szép lány vagyok-e, ha vegyes dolgokat tapasztalok?

Figyelt kérdés

Konkrétan ilyen visszajelzést soha nem kaptam, hogy csúnya lennék, vagy hogy bocsi, de nem jössz be. Sőt, sokszor mondják, hogy gyönyörű vagyok, nagyon csinos, stb.

Viszont olyat már igen, hogy bár tetszel nekem, de csak ilyen barátság extrákkal lennék benne (vagy ez így nem lett kimondva sem, de úgy viselkedett a pasi).

Tinderen is nagyon kevés matchem van, bár tény, hogy én is alig húzok jobbra valakit, de amúgy akikkel meg randizom, azok mindig jó pasik, jól néznek ki, tehát valamennyire meg biztos bejövök nekik. Csak tartósabb dolog sosem alakul ki senkivel.

Csak azért gondolkodom ezen, mert nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a baj. A személyiségem inkább, vagy pedig az, hogy nem vagyok ilyen tipikus mű nő, úgy értem, nem fenék mutogatásra használom pl. az Instagramot, nem hordok egy kiló sminket.

Tudom, ezt így nyilván kép alapján nehéz megmondani, de esetleg van itt olyan lány, aki hasonlót tapasztal?

27N

2023. máj. 13. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

"vagy pedig az, hogy nem vagyok ilyen tipikus mű nő, úgy értem, nem fenék mutogatásra használom pl. az Instagramot, nem hordok egy kiló sminket."

Ez így semmi esetre sem probléma, inkább hatalmas pozitívumot jelent.

Az, hogy milyen vagy külsőre leginkább ismeretlen emberektől tudod megkérdezni akik nem ismernek, de maga a párkapcsolati ismerkedés sokkal bonyolultabb, ha nem vagy egyszerű lelkületű.

2023. máj. 13. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha a külsőddel nincs gond (szívesen látnék képet) akkor simán nem passzoltok, vagy nem is komolyat kerenek az adott pasik. Ahigy írtad is jó pasikkal randizol, hát nekik van miből válogatni, hamar tovább álnak.
2023. máj. 13. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ennél mi sem egyszerűbb. Akár én is tudok rá válaszolni ha küldesz 2-3 képet, mivel nagyon univerzális ízlésem van.

De ha nem akarsz egy idegennek képet küldeni, akkor ott van a photofeeler. Bár azzal meg vigyázz, mert ott minden csajt felfelé pontoznak, de még mindig az a leghitelesebb forrása az igazságnak.

2023. máj. 13. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy alkalmit akarnak tőled, nem a külsőd/belsőd miatt van. Szerintem minden nő belefut olyan pasikba, akik csak lazát akarnak, és talán minél jobban nézel ki, annál gyakrabban.

Nem lehet, hogy úgymond “túl tökéletesnek” tűnsz és emiatt elijed egy csomó pasi a kapcsolattól? Tudod aki jól néz ki, sportos, diplomás, nincs káros szokása stb, azoktól sok pasi elijed, mert nem érzik elégnek magukat hozzá. Nem lehet, hogy rád is ez igaz? Csak mert rám pl. igazak ezek, még egyidős is vagyok veled, és nekem se sikerül tartós kapcsolatot összehozni.

Vagy az is lehet, hogy neked is alacsony a tűrésküszöböd. Ismerek sok párt hosszú kapcsolattal és én személy szerint már rég kidobtam volna azokat a pasikat, olyan dolgokat engednek meg maguknak. Szóval lehet meg kell tanulnod többmindent elviselni, bár kérdés, hogy ez boldoggá fog-e tenni.

2023. máj. 13. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
mutass egy képet és megmondjuk
2023. máj. 13. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A szépség szubjektív dolog. Nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik. Ha társkeresőn te is alig húzol jobbra valakit, akkor mégis hogy lenne több matched? Olyan pasik meg mindig lesznek (elég sokan), akik csak kefélni és szórakozni akarnak.
2023. máj. 13. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:

4: Igazából ebben is lehet valami. Pl volt már olyan, hogy átmentem egy sráchoz, és folyamatosan kérdezgette, hogy jó-e ez vagy az, bocsi, hogy hideg van/nincs elpakolva, stb, de mármint így megállás nélkül, ez pl. furcsa volt kicsit.

Egyszer egy srác ilyet is mondott, hogy túl igényes vagyok. 🤷 Ezt ő inkább külsőre értette, hogy baj volt ezek szerint, hogy kicsíptem magam, ha találkoztunk.

Viselkedésre egyébként valóban sok elvárásom van, nagyon nem bírom, ha hülyének néz valaki, és nem tisztel.

2023. máj. 13. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát, én ebben nem hiszek. Mármint diplomás vagyok, sportos, van egy szép autóm, igényes vagyok, nem vagyok csúnya, van akik helysenek tartanak. Aztán nem kellek senkinek. :D Mondjuk én férfi vagyok.
2023. máj. 13. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy, bármerre jársz, bárhogy öltözöl és viselkedsz, zaklatni fognak vadidegen férfiak az udvarlásukkal. Utánad fütyülnek, melléd ülnek beszélgetni, a buszmegállóhoz parkolnak, ahol állsz és felajánlják, hogy elvisznek, stb. Ha ez nincs, nem vagy különösebben szép.
2023. máj. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!