Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az álommelós Vikihez milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az álommelós Vikihez milyen kaliberű pasinak kell lennem, hogy a barátnőm lehessen?

Figyelt kérdés

[link]

168 centi vagyok, IT-s végzettséggel (ez azért elég imponáló egy értelmiségi csajnak), de 300 nettót se keresek, van egy 18 éves Fiat Punto-m meg a szüleimmel élek, mert spórolok orrba szájba, hogy legyen megtakarításom. Nyilván ha összeköltözünk, akkor egy albérletet könnyebb fizetni együtt.

Viszont hajlandó vagyok drágább étterembe havonta 2 alkalommal elvinni illetve közösen elmehetnénk mindig túrázni valahova a közelbe, de ha épp nincs szervízben a kocsi akkor is jó egy biciklitúra.

Egy ilyen csajnak elég lenne ez? Ha nem akkor mit kéne elérni, hogy felfigyeljen rám?

2023. máj. 12. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Esélyed sincs :) eleve 168 cm vagy, mit akarsz??? Meg a havi fizud is egyenlő a nyomorral
2023. máj. 13. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint a gyerekkoromban a játékpisztoly, amibe lehettet ilyen durranós töltényt tenni. Talán rózsapatron a neve…
2023. máj. 13. 09:50
 13/18 A kérdező kommentje:

"eleve 168 cm vagy, mit akarsz???"

Ahogy a kérdésben is utaltam rá: egy barátnőt.

2023. máj. 13. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A műsor szerintem is kicsit megrendezett volt, mint ahogyan az összes többi ilyen műsor is.

Lásd pl : Házasodik a gazda, Nagy Ő, X-factor, stb.

A Viki egy nagyon szép, nagyon csinos, igényes kis hölgy.

És ami a legfontosabb, hogy okos is. Aki 5 nyelven beszél, az már nem babapiskóta.

A gond viszont az, kedves kérdező, hogy a Viki nem fog szóba állni átlag emberekkel.

Főleg ezután a műsor után, hogy eljutott a legjobb 4- be.

Ez ezzel a legnagyobb probléma.

Ő megfogja válogatni, hogy kivel áll szóba, hisz megteheti.

Eddig sem volt ő piskóta, de most mégföljebb lépett a létrán kb 2 fokot.

2023. máj. 13. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőkkel nem az a gond, ha az átlagosnál kicsit jobbnak tartják magukat, hanem hogy teljesen arányt tévesztenek és 9-esnek vagy egyenesen 10-esnek képzelik magukat. Aztán persze valami extra helyes+pénzes csúcskant akarnak a top <1%-ból, miközben ők maguk jó ha a felső 15-20%-ba beférnek!

2023. máj. 13. 14:39
 16/18 A kérdező kommentje:
#15: Hát a face profilján (nem oszthatom meg de nyilván bárki rá tud keresni a vezetékneve alapján) egy több mint 2 éves síelős kép van feltöltve az (akkori) pasijával. Hogy azóta szakítottak (feltételezem, hogy nem, mert akkor törölte volna a képet) azt nem mondom biztosra.
2023. máj. 13. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk Farmosi Larissza tényleg egy borzadály nő, megértem, hogy beszólt neki Viki. Szerintem komoly nézettségcsökkentő tényezője volt ennek a mogorva, savanyú nőnek.
2023. máj. 14. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Viki ellen volt, ez tisztán látszott.

Az ügyvédet se hagyta soha, hogy segítsen a Vikinek.

2023. máj. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!