Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álommelós Vikihez milyen kaliberű pasinak kell lennem,
hogy a barátnőm lehessen?
168 centi vagyok, IT-s végzettséggel (ez azért elég imponáló egy értelmiségi csajnak), de 300 nettót se keresek, van egy 18 éves Fiat Punto-m meg a szüleimmel élek, mert spórolok orrba szájba, hogy legyen megtakarításom. Nyilván ha összeköltözünk, akkor egy albérletet könnyebb fizetni együtt.
Viszont hajlandó vagyok drágább étterembe havonta 2 alkalommal elvinni illetve közösen elmehetnénk mindig túrázni valahova a közelbe, de ha épp nincs szervízben a kocsi akkor is jó egy biciklitúra.
Egy ilyen csajnak elég lenne ez? Ha nem akkor mit kéne elérni, hogy felfigyeljen rám?
A cikk első bekezdése kb.: "Addig nem számít a pénz, amíg sok van belőle" :D vicces.
2023. máj. 12. 22:24
5/18 anonim válasza:
Mi a nagy szám ebben a csajban?
2023. máj. 12. 22:45
6/18 anonim válasza:
Itt bukik ki a szög a zsákból... ilyen nőkre mondják, hogy nem nagy szám meg átlagos, pasikból meg hasonló szöveggel belinkelnek egy ápolatlan arcú fecskenaciból kibuggyanó hasas fazont...
2023. máj. 12. 22:48
7/18 anonim válasza:
Az egész műsor nagyon proli, és rohadt káros a toxikus, szarkavaró munkahelyi környezet promózása. A csaj meg nem nagy szám, az oldalon senki sem istenít fecskenacis csávókat, csak a tévképzeteidben.
2023. máj. 12. 23:08
8/18 anonim válasza:
7: volt olyan kérdés, ahol ez volt belinkelve átlagosnak (nem istenítést mondtam), ugyanabban a kérdésben volt egy kép egy nőről, akinek a testének az egyetlen "hibája" kb az volt, hogy arányaiban vastagabb a combja, és jöttek a kommentek az "átlagos vagyok, mert az átlagos férfin azért van pocak" pasiktól, hogy "ha nőként ilyen testem lenne, inkább nem is akarnék tovább élni". Tényleg kíváncsi lennék, hogy azok a férfiak, akik picsognak itt napi szinten 3 kérdésben, hogy "átlagos férfiként átlagos nőkkel is ismerkedem, és ők sem akarnak", hogy néznek ki, és milyen nőket neveznek átlagosnak... ha az egész magyar női társadalmat nézzük, ez a linkelt nő átlagon felüli (nem feltétlen a top10-es legszebb, de az átlag azért nem itt van).
2023. máj. 12. 23:12
9/18 anonim válasza:
Kamu.
2023. máj. 12. 23:21
10/18 anonim válasza:
Húha, nyert egy élelmiszermérnök, ráadásul ugyan úgy a SZIE-n végzett, mint Balogh Levente. Biztos sok esélye volt a sminkesnek meg a recepciósnak.
Mégis mi értelme volt ennek az ócska parádénak, miért nem lehetett szimplán professionra felrakni a hirdetést? 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!