Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a férfi aki udvarol,de nagyon kedves mit
tegyek?
Gyakori, hogy a nőket teherbe ejti a szép férfi, akinek a gyerekét egy csúnya férfi neveli fel, miután a szép férfi lefalcolt.
2023. máj. 11. 16:09
11. Úgy érted a helyes csoro ferfi aztan jona csunya penzes aki mellett lesz egy helyes csoro szereto.
2023. máj. 11. 16:30
11, nem, ez csak az incel-realityben gyakori, a valóságban nem.
2023. máj. 11. 16:32
Volt olyan jó pár èvvel ezelőtt, hogy összejöttem valakivel, akiben semmi nem vonzó nem volt, jófej se volt, csak nagyon bejöttem neki.
Rémes 3 hónapot töltöttünk együtt, 1 hónap után már azt találgattam, hogy hogy szakítsak vele.
Semennyire nem voltam vele toleráns, sosem felelt meg az elvárásaimnak, emiatt még jobban szorongott.Ő engem rendre felidegesített, én pedig őt folyton megaláztam dühömben.
Soha többet olyannal, aki nem felel meg.
2023. máj. 11. 16:33
7es
"Érdekes felmérés,ráadásul igaznak bizonyul,hogy jobbak és tartósabbak azok a kapcsolatok és házasságok, ahol érzelmi alapon indult az ismerkedés és csak utána jön a testiség, mint azok amik testiségből indulnak."
Ez szép és jó, de az "érzelem alapon indul" ugyanúgy azt jelenti, hogy tetszenek egymásnak, vonzódnak egymáshoz.
Vonzódni valakihez nem feltétlen annyiból áll, hogy szexelni akarsz vele.. Sőt, felnőttek között leginkább nem erről szól.
2023. máj. 11. 16:35
15-pontosan ugyanezt akartam írni. Ahol érzelmi alapon indul a kapcsolat, ott nem lehet baj a testiséggel akkor sem, ha erre csak később kerül sor. Itt inkább az észérvek kontra érzelmek/vonzalom a dilemma tárgya. Valaki jó lenne, de mégsem kell.
2023. máj. 11. 16:52
Igen, halott ügy, ha már ismerkedtetek, és mégse jön be..
2023. máj. 11. 17:01
Lakva ismeri meg az ember wa másikat, szerintem azért egy próbát megér.
2023. máj. 11. 17:18
Ha nincs vonzalom, ne erőltesd. Nem tudnád szeretni, nem működne a szex (vagy a nem is lenne), szóval neked is pocsék lenne meg neki is. Ezen mind a ketten veszítenétek. A helyes döntés az lenne, ha udvariasan visszautasítanád, így ő se udvarolna neked és tudna olyan nőt keresni, akinek bejön, te meg tudnál olyan pasit keresni, aki neked bejön
2023. máj. 11. 18:02
Nálam halott ügy lenne, ha nincs meg a vonzalom. Tudom, nehéz, nekem is sok ilyesmi volt, hogy amúgy tök rendes volt a pasi, de nem tudtam vonzónak tartani sehogy.
2023. máj. 11. 21:16
Kapcsolódó kérdések: