Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme az életnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme az életnek ha sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 08:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Fojtsd a bánatod bármibe, ami közelebb visz a céljaidhoz!
2023. máj. 11. 10:06
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
Van értelme. A család, barátok, a mozgás, utazás, az állatok (itt háziállatra gondolok, kutyára leginkább, aki a társad lesz). Legalábbis szerintem van értelme. Tanulj meg boldognak lenni párkapcsolat nélkül is.
2023. máj. 11. 10:09
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

20

Nem tudom, én nem vagyok csóró!

19

Akkor, hogy akarsz nőt? És miert nem tudod? Lusta vagy gondolom!

2023. máj. 11. 10:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van értelme. Jelenleg nekem sincs egy jó ideje párkapcsolatom és őszintén szólva - habár volt 1-2 - de túl sok sikerélményem nekem sem volt a nőknél. Így volt idő, amikor engem is bántott, hogy nincs senkim és nem jöttek össze a próbálkozásaim. De mára megtanultam élvezni a szabadságot és a függetlenséget, valamint csúnyán fogalmazva szarni mindenkinek fejére és a véleményére.

Fejben eldöntöttem (ami időben telt), hogy márpedig azért sem fogok senki miatt "szenvedni" és szarul érezni magam, miközben miattam sem érzi magát senki szarul. Egy életem van, minden egyes napot egyszer élek meg, senkire nem szeretnék fölöslegesen is egy percet pazarolni, miközben van elég ember így is, akik szeretnek és elfogadnak engem így, ahogy vagyok, így magányos nem vagyok.

Viszont ne add még fel kedves kérdező, nem feltétlenül kell követned az én példámat, csak ne hagyd, hogy levigyen ez az állapot, ez a legfontosabb. Élvezd a szabadságot, bömböltesd a zenét otthon, menj egyet bringázni, vagy kocsikázni, vagy kondizz egyet. Vagy esetleg rendelj pizzát, nézz meg valami filmet, vagy valamelyik ismerősödet keresd fel és menjetek egyet sörözni. Szabad vagy, senkivel nem tartozol elszámolással és senkitől sem függsz. Ez a világ egyik legjobb állapota, hidd el. Aztán, ahogy az esetek többségében, el fog jönni biztosan a te időd is. Meg persze lehet, hogy nyugdíj előtt majd nekem is... :D Addig viszont élvezem az életemet.

2023. máj. 11. 10:28
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

Éveken át azért nem volt barátnőm, mert azt hittem magamról, hogy csúnya vagyok, persze a nőknek csak kigyúrt, sportos, gazdag pasik kellenek gondoltam magamban....nem tudom hogy, de sikerült egy 10/10 barátnőt összehoznom. Rádöbbentem, hogy nem a kinézetemmel, vagy az anyagi hatteremmel van a probléma, hanem a fejemben van elcsúszva a tengely.

Az egekig magasztalt, egy 10/10 lány, jóképű vagyok, örül neki, hogy ilyen szép vőlegénye lesz, stb.

A fejemben lévő problémák miatt, tönkrement a kapcsolatom vele. Nem volt önbizalmam, féltékeny voltam, kevésnek éreztem magam, jött a veszekedés stb stb....

Aztán megint lett egy barátnőm, ő is egy nagyon szép lány volt, a sztori ugyanez.

Utána megint lett, a sztori ugyanez.

Utána megint lett, a sztori ugyanez.

És ez megy már több mint 10 hosszú éve, hogy csúnya vagyok, küzdenem kell az exekkel, hogy felülmúljam őket, magammal stb.

Nem tudom, hogy látod e, érted e a lényeget kérdező?

Hiába lenne kapcsolatod, barátnőd, hiába lennél neki a miden, hiába akarna tőled gyereket, életet, családot MINDENT!!!!

A fejedben lévő katyvasz miatt, nem tudnál helytállni, és előbb utóbb tönkremenne a kapcsolatod.

Magadban kell rendet tegyél, sőt, ha így mész bele kapcsolatokba, ha összejönne, nagyobb károkat szenvednél el miatta, mintha nem is lenne kapcsolatod.

Én ezt a "játékot" űzöm tíz éve, odajutottam, hogy...inkább nem is írom le, a lényeg, hogy abból a szakaszból amiben most vagy, valahogy ki kellene másznod, nem azért, hogy kapcsolatod legyen, hanem azért, hogy más szemmel nézz magadra. Ezek évek kemény munkája.

Nem akarom osztani az észt, de azt aláírom, hogy a jelenlegi szakasz eléggé orientált lett a kapcsolatokban, fontosabbak lettek az anyagi dolgok, a külső is eléggé nagy szerepet játszik már, de ez nem jelenti azt, hogy nem lennének olyan lányok, akiknek a pénz, a külső másodlagos lenne. Én is látom, tapasztalom, hogy nehéz "normális" lányt találni, aki értelmesebb, érzelmesebb, de nem lehetetlen.

2023. máj. 11. 10:46
 26/28 anonim ***** válasza:
29%

"Éveken át azért nem volt barátnőm, mert azt hittem magamról, hogy csúnya vagyok, persze a nőknek csak kigyúrt, sportos, gazdag pasik kellenek gondoltam magamban....nem tudom hogy, de sikerült egy 10/10 barátnőt összehoznom"

A Photofeeler idejeben nem "hinni" kell, hanem meggyozodni a kulsodet illetoen. En 3 korul szoktam kapni, ami a sub5 genhulladek szint.

38F incel

2023. máj. 11. 10:50
 27/28 anonim ***** válasza:
45%

"Akik azt írják igen, azok sosem tapasztalták meg, hogy milyen még bőven felnőttként is szűznek lenni"

Én megtapasztaltam, meg a többit is, amit mellényávogtál, és jobb egyedül. Nyugodtabb, kényelmesebb pasi nélkül.

2023. máj. 11. 10:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Èn egyszer elethelyzet miatt 1 èven àt nem szexeltem..utàna az első lànyt akivel ujra a mennyekbe repìtettem. Szerintem te is igy leszel. Gyujtsd az energiadat es az adandó alkalommal vesd be!
aug. 24. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!