Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme az életnek ha sosem lesz barátnőm?
Nekem nemigen van
Emlékszem.mikor egy karácsonykor munka miatt külföldön voltam, tátott szájjal ámultam bámultam a karacsonyi falun"ami náluk az egész város vagy állam, hightech technológiákkal vegyitve stb, a romantika ünnep szállingózó hó, fények, maga volt (nekem)a csoda.
És marhára semmi értelme nincs egyedül átélni ezt sem, és millio más szépséget vagy kalandot izgalmat sem az életben.
A társtalanság vagy egyedüllét inkább önző embereknek való, akik csak saját maguk számít senki más.
3.
"társtalanság vagy egyedüllét inkább önző embereknek való"
Elég korlátolt az agyad.
Ha ennyi év alatt nem volt akkor ezután sem lesz,ill. nem is vagyok rá alkalmas
Egzisztenciával, státusszal hogy állsz?
Sok 25-30 éves nő, már nem a tinikorszakot élik, és ilyenkor már nagyon számít az a pénz, mit értél el az életben.
Ilyenkor már nem igaz szerelmek vannak, hanem megállapodások, jól keres, jó fizetése van, van háza stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!