Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek mikor értitek meg, hogy NEM a külsőtök hanem elsősorban a nőkröl való gondolkodás módotok miatt nem tudtok csajozni?
Vagyis azert esik az eso, mert berohantam a hazba :)
38F incel
Ahaaaa, most egyből megvilágosodtam! Bizotsan, kétséget kizárólag a gondolkodásmódom az oka! Mintha tudná bárki is, hogy milyen a gondolkodásmódom.
A másik kedvencem amikor a személyiséggel jönnek. Mintha azt bárki ismeretlenül meg tudná mondani, hogy milyen a személyisége valakinek.
A külső alapján ítél minden ember, a külsőhöz társít egy adott tulajdonságot, legyen az igaz vagy sem. Aztán maximum ha később valami oknál fogva megismerik egymást akkor változik a véleménye.
Ezt úgy hívják hogy holdudvar hatás. A jó külőshöz általában jó belső tualjdonságokat társítunk automatikusan, míg a rossz megjelenéshez rosszakat. Nem véletlenül mondják hogy pl. aki állásintejúra megy is öltözznö fel normálisan, mert a jó megjelenés fél siker. Nem véletlenül próbálja minden ember a legjobbat MUTATNI magából. Még a kifejezésben is benne van, hogy a külsőre utal elsősorban.
A szakadt csövesnek senki nem ad esélyt, de ha a csövest normálisan felöltöztetik, lehet hogy lenne jelentkező aki elmegy vele randizni (feltéve, hogy a ruhákon kívül is kellően jóképű).
Azért nem tudok csajozni mert nem érdeklem a nőket, nem nézek ki elég jól, nincs jó dumám, nem szeretek pofázni, lökni a rizsát mindenkinek, mindenhol.
Hiába mennék én oda bárkihez is, 99% eséllyel csak hülyét csinálnék magamból. Ha jobban néznék ki (mint mondjuk 18 éves koromban), azt mondom lenne esélyem, talán próbálkoznék (akkoriban sokkal zárkózottabb, antiszociálisabb voltam), de a mostani külsőmmel esélytelen.
Ennek ellenére volt már komoly, hosszabb és alkalmi kapcsolatom is, szóval azt hiszem tudom, hogy mitől függ a dolog. Persze nem 100%-ban a külsőtől, csak mondjuk 80-ban. Az a baj, hogy sokan elfelejtik, hogy ők maguk is mi alapján ítélnek. Pedig olyan ember nincs akinek ne lenne előítélet automatikusan a fejében rögtön, a másik ember külső megjelenése miatt.
“ Azért nem tudok csajozni mert nem érdeklem a nőket, nem nézek ki elég jól, nincs jó dumám, nem szeretek pofázni, lökni a rizsát mindenkinek, mindenhol.”
Ez sajnos igaz és sajnos a nők 99%-nak valóban ezek a legfontosabb tulajdonságok, a külső, aztán meg, hogy legyen szöveged és haveri köröd. Tehát nem egy igaz barátod tegyük fel mert az gáz vagy creepy számukra (látens meleg) hanem több ismerős és barát fiúk lányok vegyesen (mert az nem creepy, az a NORMÁLIS). A nők normális-nem normális síkon gondolkodnak, leszarják a belsőd, személyiséged.
Ostoba vagy kérdező, nem érted az egész ismerkedésnek a dinamikáját.
Külső megfog, belső megtart nagyjából így lehet leírni.
Ha nem tetszel a nőknek mindegy milyen a személyiséged, akkor is vissza fognak utasítani.
Ronda férfiként max kompromisszumos kapcsolatod lehet hasonló kategóriájú nővel (magyarul összeállsz egy nővel aki mindegy hogy néz ki, csak ne legyél egyedül).
Hagyományos vonzalom alapú kapcsolatra kevés/nulla az esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!