Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire nehéz manapság ismerkedni, partnert keresni, vagy csak én vagyok peches?
No ez meg a másik.
A fiatalok ugyanúgy panaszkodnak a társkeresési problémákkal, mint az idősebbek.
Ha nem nézel ki nagyon jól, vagy nincs benned valami plusz, akkor véged van.
Mire gondolok itt a plusszal?
Előny, ha valami miatt ismert ember lettél.
Pl. Énekes, sportoló, influencer, tik-tok sztár, tv relity sztár, celeb, VV szereplő, stb.
Ez mind előny a mai világban.
Vagy pl ha férfiként kondi terembe jársz, és szépen kidolgozott izmos tested van.
Nagyon férfias karakterű az arc vonásod.
Vagy pl ha nőként feltűnően nagyon csinos vagy. Szép nagyok az eredeti idomaid.
Nagyon szép hajad van, szépek a lábaid.
Mindenképpen kell valami plusz, mert enélkül nagyon nehezen vesz észre bárki is.
Ha nem tünsz ki, akkor legalább legyél átlagos.
Viszont, ha átlag alatti negatív jellemzőid vannak, akkor totál véged.
Férfiként pl óriási hátrány ha túlzottan elvagy hízva. Csimpájnz csöcs, nagy pocak, totál bukta. Ha nagyon alacsony vagy, totál bukta.
A nőket mem szeretném bántani, mert őket inkább tisztelem.
Amilyen nehéz őket manapság megkapni, mindenképpen tiszteletet érdenelnek, hisz a keménységükkel ezt kivívták.
De lagalább ennek következtében, mi férfiak, megpróbálunk kűzdeni.
Mindenki fut, badizik, kűzd, szépítkezik, stb.
Látom, hogy éjjel 02-kor még teli vannak a konditermek férfiakkal. A szigeten még éjjel is hemzsegnek a futók.
Teli vannak a férfi masculin szalonok.
Mem megy másképp. Nem és nem.
Most a mai világban már az is nagy szó, ha az ember nőt lát, és legalább a szemei kielégülnek.
Én már annak is örülök, ha elmegyek a Lidl- be, és női hangot hallok.
Éljenek a nők, jöjjön a nyár, legyen meleg, éljenek a bulik, nézzünk előre és a társkeresést soha ne adjuk fel.
A szex, a szerelem, az erotika előre megy, s nem hátra.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG.
22.
A Csok-ot most hagyjuk. Mindenki tudja, hogy mi történt
Amikor felvették, akkor még szuper volt.
Ami azóta történt, arról meg nem ők tehetnek.
Ennél sokkal fontosabb a CSÓK.
Hosszú Ó-val. A CSÓK.
A szerelem olyan szép dolog, mindannyian ezt keressük.
Jó lenne ha mindenki megtalálná, és akkor lenne rengeteg CSÓK. 😄😁
45 éves, igényes, csinos, elvált budapesti nő vagyok.
Korosztályban nekem még az 50 körüli férfi belefér, de sajnos azt tapasztalom én is, hogy:
- ha nincs nagy gond az igényességgel (…és sajnos, sokaknál van gond, nekem - be merem vallani- taszító a szuvas, hiányos fogazat, a nagymértékű elhízás, tunyaság, a szedett-vedett, “jóóó-van-az úúúgy öltözködés, a kiálló fül- vagy orrszőrzet, az arcon éktelenkedő mindenféle kinövések, dohányzás…), akkor
—elsősorban valami durva szociális/anyagi gond van (válás közepe, akaszkodik, hogy ne kelljen “albit” fizetni, eladósodott, amire rá sem merek kérdezni, hogy hogy sikerült ezt összehozni, mi lehet a háttérben: kártya, kaszinó, egyéb szenvedélybetegség?), nincs egy normális, átlagos, rendezett élete, lakhatása, normális munkája (nekem van, mielőtt még…)- ehhez előszeretettel társul a “r..hadt ex” és az aktuális politikai fröcsögés csak így ismerkedéshez felütésnek :D
— szellemileg van gond: öreges, bekényelmesedett stílus, amikor valaki nyomatja az emésztési gondjait, ecsetei az aranyerét vagy a visszereit vagy a heresérvét :D vagy egészségügyi sétát tesz ( :D nem kirándul vagy teker egyet vagy mozog egy fél órát… neeeem… szinte látom a hálósipkát meg a lábemelős fülesfotelt… az intimitást el sem merem képzelni egy ilyen hozzáállással…)- nem kell élsportolónak lenni, de azért na… ez a 70+ felfogás nem annyira vonzó. Nyilván nekem is lehet itt fáj-ott fáj időszakom, mindenkinek, de középkorúan, aktív dolgozó emberként ne már…
— műveltség kimerül a VV aktuális évadában vagy a sörrel tévében foci/forma1- persze behazudja, hogy RENDSZERESEN jár pl színházba, hangversenyre (mondjuk én tényleg igen és havi 1 a minimum, de eszembe nem jutna ezzel “flexelni”) és amikor rákérdezek az utolsó élményére vagy könyvre, amit a kezébe vett, akkor kiderül, hogy a már felnőtt gyerekével az általános iskolai szervezésű István, a királyon sikerült kísérőként részt venni :D könyvet minek, majd lelopja torrentről (de azt se teszi meg, a könyvtár meg “ciki” vagy nem is tudom, lustaság ez is agyilag )… max puffogtat pár Marvel filmet az elmúlt 2 évből
—munka: semmi ambíció, motiváció- az, hogy tanulni, fejlődni a szakmájában (nem értek hozzá, de szerintem egy jó asztalos is tud újat tanulni, venni egy új gépet, beszerezni valami új alapanyagot, elmenni egy szakmai expora vagy workshop-ra vagy az alapanyag gyártójának valami tanulással egybekötött bemutatójára- szellemi munkakörben meg aztán főleg..), utál felkelni, utál dolgozni, VÁRJA a nyugdíjat (ami esetleg 15-20 év múlva esedékes), unott, beszürkült, “jóóó-van-az- úúúgy”
— ja és persze a kontrollálatlan, suttyó nyomulás: mert ő ki van éhezve, mert neki rossz volt a házassága és nem volt szex (…ki tehet vajon legalább részben róla a “r..hadt ex”-en kívül ugye :D ), ezért bemutatkozás helyett/mellett már fogdos, egy épkézláb beszélgetés nem bír kivitelezni, mert egyszerűen látszik a hozzáállásán, fején, hogy “na haladjunk már, mikor megyünk már, essünk már túl ezen a h..lyeségen”- méreget, állandóan hozza fel az igényeit, én milyen pózban, hogy szeretem (mondjuk első találkozáskor) meg nekem MI FÉR BELE- mint a piacon… egyszerűen sörget, erőszakoskodik verbálisan vagy nyomul fizikailag, de ilyen primitív, erőltetettem nyúlkál… 10-20 perc után, mert én “húúú de bejövök”- és itt tényleg lyuknak néz, haladjunk már, fizet egy kávét max, akkor elvárás, hogy menjünk fel HOZZÁD… tényleg degradáló és hányni tudnék.
:(
…aki szellemileg, anyagilag és önismeretben is rendben lenne, az nem így viselkedne… nos, én ezért jegelem ezt az egész- főleg online- ismerkedést, mert nekem nonszensz, hogy egy normális, felnőtt férfi előbb lenne könyékig a bugyimban, mint tudna intelligensen bemutatkozni… :D
25 vagyok, a 45 éves nő.
Én hetente 1-2x meg bírok mozdulni, nem vagyok kóros mértékben elhízva- ennél többet nem is várok el egy korban hozzám illő, mondjuk 43-55 közötti férfitől. Egyébként semmi másban nem “várok el” (de csúnya ez így!) többet, mint amit magam is gond nélkül 100%-ban tudok hozni.
Nem kell nekem mindenki, egy is bőven elég lenne és azért 2023-ban ne legyen már egy középkorú, tanult, közepes társadalmi státuszú embertől elvárás, hogy ahogyan a külsejére, úgy a környezetére, anyagi feltételeire, egészségére, ismereteinek/tudásának fejlesztésére is fordítson némi időt.
A környezetemben ez általános egyébként- nem kell ezzel egyetérteni, aki nem így gondolkodik, az vállat von és tovább halad, én is így teszek mondjuk azokkal a 45 feletti férfiakkal, akik festett, lila hajjal, tini bohócnak öltözve nyomulnak a gimik környékén :D
…egyébként meg igen, a 40 feletti korosztály kb fele házas, a másik fele elvált/ özvegy… nem feltétlenül annak mentén, hogy hibás vagy hiányos valamilyen készsége, képessége vagy megjelenése, úgyhogy nincs is miért magyarázkodnom kedves 26-os.
Normális, kiegyensúlyozott életet élek, jó körülmények között, van igényem és keretem tanulni, kultúrálódni- nem ördögtől való hát a hasonló a hasonlóhoz elv esetemben sem.
Mivel ezen kiakadtál és beszóltál, nem gondolom, hogy mi egy “kosárban” csücsülünk és nem fáj az, ha te különbnek gondolod magad nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!