Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ennyire nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire nehéz manapság ismerkedni, partnert keresni, vagy csak én vagyok peches?

Figyelt kérdés
51 éves férfiként, 19 év házasság után próbálkoznék a párkereséssel, de személyesen általában foglaltakba futok bele, interneten pedig csak "robotokat", kamu profilokat tapasztalok.

2023. máj. 9. 14:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nyilván csak a saját esetemrol tudok, de szerintem nem egyszerű. Ha túl közvetlen az ember az a baj, ha kevésbé, akkor az. Erre nem nagyin van jó, vagy rossz recept. Jön, ha jönnie 'kell ':) Hajrá mindenkinek! :)
2023. máj. 9. 21:25
 12/32 anonim ***** válasza:
#11: Ez sajnos így van. Ha kezdeményezel, az a baj, ha nem kezdeményezel, az a baj. Ha bókolsz a csajoknak, hamar elbízzák magukat, és unalmassá válsz, ha viszont nem bókolsz, akkor te vagy a tahó, aki még szépeket sem tud mondani, ráadásul hátrányba kerülsz azzal, aki a dumájával hamarabb behízelgi magát. Ha gyorsabban akarsz haladni, akkor agresszív és önző vagy, ha lassabban haladsz, akkor töketlen vagy.
2023. máj. 9. 22:09
 13/32 anonim ***** válasza:
Szerintem itt is lehet értelmes és értékes nőkkel beszélgetni, ismerkedni.
2023. máj. 10. 08:22
 14/32 anonim ***** válasza:

Kedves kis kérdező.

Ugynabban a cipőben járunk, csak én sajnos +6-tal, mert én 57 vagyok. Te Zugló, én Újpest.

Majdhogynem szomszédok vagyunk.

Én bő 2 éve keresek, sajnos nagyon kevés sikerrel. Én is elkezdtem futni, immáron most 19-én lesz 3 éve.

Ez rendbe tette az egészségemet, fogytam 20 kilót, jó lett a testalkatom, a testtartásom, sportosan, igényesen öltözködöm, mindenem megvan. Lakás, anyagiak, minden. Nem alkoholizálom, nem dohányzom.

Mindezek alapján, úgy éreztem, nyeregbe vagyok, hisz ezek nem rosz tulajdonságok.

Azt gondoltam, a bőség zavarával fogok küszködni.

Hát sajnos ez nem így lett. Nagyon nem így. Nem hogy a bőség zavara, de a kutya nem szólt hozzám, a kutya rám se néz.

Igazából nemtudom miért, de sajnos ez így van.

Azt teljesen jól látod, hogy a netes ismerkedésre túl sok bizalmat fordítani nem szabad.

Ezt, hozzád hasonlóan én sem teszem.

Én sem járok fizetős hölgyekhez, hisz ott nincsennek érzelmek.

Szerintem ezt jól csinálod, és jól gondolod.

Én már picit lenyugodtam ezen a téren, és azt gondolom, hogy mindenképpen a fő csapásvonal a szerencse.

Ha valaki normálisan él, mint ahogy mindketten tesszük, előbb-utóbb bekell valaminek esni, hisz más opciót elsem tudok képzelni.

Mindebképpen történnie kell valaminek, de a lényeg az, hogy úgy, és ott, és akkor, amire egyálltalán nemis számítunk.

Ez teszi széppé és izgalmassá ezt az egész társkeresést, hogy akkor jön a nagy ő, amikor álmunkban sem gondolnánk.

Én arra bátorítalak téged is, hogy haladj tovább a megkezdett úton, ne add fel, legyen meg a hited, ne keresd, kutasd görcsösen, és hidd el megfog születni az eredmény.

Tudom, nehéz ebben a helyzetben türelmesmek lenni, de muszáj.

Én már eljutottam oda, hogy nem hajtok erre, nemis keresek erölködve, majd lesz ami lesz.

Előbb utóbb minden gyümölcs megérik.

Köszönöm, hogy elolvastad.

2023. máj. 10. 12:15
 15/32 anonim ***** válasza:
14: 👍
2023. máj. 10. 12:22
 16/32 anonim ***** válasza:
Ezt szépen leirtad kedves 14-es.❤️
2023. máj. 10. 12:34
 17/32 anonim ***** válasza:

15-16 Köszönöm.

Igyekeztem szépeket, jókat, és főként igazakat írni.

Lett volna még sok-sok jó dolog, de nem akartam, hogy túl hosszú legyen a levélke.

14.

2023. máj. 10. 13:09
 18/32 anonim ***** válasza:
Viccesek a fèrfiak, azt kèpzelik hogy 50-60 èvesen is olyan kelendőek, mint amilyenek 30 èvesen voltak.
2023. máj. 11. 00:18
 19/32 anonim ***** válasza:

18.

Erre senki nem gondolt, hisz szerintem mindenki tudja, hogy a friss kenyér sokkal kelendőbb, mint a másnapos, vagy a több napos.

De azzal azért tisztában kell lenni, hogy vannak ám egyedül álló 50-60-as hölgyek is, akik szintén keresnek.

Sőt. Azt is tudom, hogy sok 50 körüli hölgy, a 30 éves telivér bikát, /szeretőt/ keresi, mert az ő lábaközött van az aranyvessző.

De azért hidd el, vannak ám olyanok is, akik életkoruknak megfelelően keresnek.

2023. máj. 11. 01:32
 20/32 anonim ***** válasza:
Közel 30 évesen sem vagyok kelendőbb mint egy 50 éves,na ez a ciki 😅
2023. máj. 11. 04:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!